Teffisivustot netissä

Kuinka saada mies kiinnostumaan?

Tämä on sinkkunaisen ikuisuuskysymys. Moni pidempään sinkkuna ollut varmasti tunnistaa itsessään tämän kysymyksen, sekä myös sen kateuden piston, joka syntyy luontaisesti viehättäviä naisia seuratessa. Toiset naiset tuntuvat osaavan kietoa miehiä pikkusormensa ympärille, kuin syntymälahjana!

 

Kuinka itse osaisi edes joitain niistä tempuista, joita nämä naiset käyttävät?!

 

Viehättävyys ei ole mitään tähtitiedettä, vaan joukko tietynlaista miellyttävää käyttäytymistä, jota jokainen voi opetella ja kaivaa itsestään esille. Jokainen nainen ja ihminen on viehättävä tavallaan, kun vain uskoo itse omaan viehättävyyteensä.

 

Kokosimme tähän vinkit, joilla nainen näyttää miehen silmissä viehättävältä ja saa miehen kiinnostumaan itsestään. Näitä vinkkejä voi soveltaa esimerkiksi ensitreffeillä ja muutenkin erityisesti suhteen alussa.

 

1. Ole nainen. Mies rakastuu luontaisesti naisellisiin naisiin, jotka ovat aidosti ja vapaasti, luonnollisesti naisellisia omia itsiään. Kun nainen on vapaasti nainen, hän myös arvostaa miehen miehuutta, mikä tekee todella hyvää kenelle tahansa miehelle!

 

2. Kunnioita, arvosta ja hyväksy. Hyväksy ihminen sellaisena kuin hän on, älä takerru miehen ärsyttäviin piirteisiin tai huonoihin puoliin, vaan anna toiselle vapaus olla juuri niin keskeneräinen kuin on. Myös sinä itse olet keskeneräinen, joten kaikki menee kyllä ihan tasan.

 

3. Anna miehen suojella. Suojelu on todella syvällä miehen perimässä, joten se näkyy väistämättä miehen ja naisen välillä. Annan tämän tapahtua ja nauti tästä suojeluksesta. Se ei tarkoita että olisit jotenkin heikko, vaan sitä, että mies toteuttaa miehistä viettiään ja haluaa saada sinut tuntemaan olosi turvalliseksi seurassaan. Mies puolestaan nauttii naisen luontaisesti tarjoamasta huolenpidosta ja hoivasta.

 

4. Arvosta hänen itsenäisyyttään. Vaikka mies haluaa suojella, hän ei halua, että olisit pelkästään hänen kannateltavana. Useimmiten mies arvostaa naisessa itsenäisyyttä ja omilla jaloillaan seisomista, sillä useimmille miehille tämä on tärkeä asia.

 

5. Katso silmiin. Silmiin katsominen kertoo avoimuudesta ja rehellisyydestä ja toimii missä tahansa suhteessa, mutta myös ensitreffeillä mainiosti!

 

6. Hymyile! Hymy saa jokaisen ihmisen näyttämään kauniilta ja helposti lähestyttävältä, jos se on aito. Anna siis hymyn näkyä jos hymyilyttää.

 

7. Älä valita. Valittaminen on missä tahansa tilanteessa todella tylsää kuunneltavaa ja se vetää myös muiden ihmisten energioita alas. Erityisen ärsyttävää se tuntuu olevan miehistä, sillä pääsääntöisesti naiset valittavat enemmän. Jos suustasi meinaa karata negatiivista, nielaise se takaisin ja ole mieluummin vaikka puhumatta mitään.

 

8. Kosketa. Kosketus lisää yhteyden tunnetta, luo mielihyvää ja tuo mukavan intiimiä tunnetta tilanteeseen. Jos kosketus millään tavalla on luontevaa ja helppoa, koske, mutta älä ylitä toisen rajoja. Eli kosketus voi tarkoittaa aluksi pientä hipaisua tai ohimennen kosketusta, ei suinkaan vaativaa lääppimistä.

 

9. Käytä kehonkieltä. Anna naiseutesi kukkia kunnolla ja näkyä ulospäin naisellisina eleinä ja kehonkielenä! Voit huoletta heittäytyä flirttailemaan koko naiseudellasi, mikäli tilanne on niin kepeä. Voi olla että tämä viimeistään vie mieheltä jalat alta....

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun