Teffisivustot netissä

Miten saada poikaystävä?

Tämä kysymys on yksi Googlen kysytyimmistä kysymyksistä. Eikä toisaalta ihme, sillä sinkkujen määrä lisääntyy Suomessakin vuosi vuodelta. Tällä hetkellä Suomessa taitaa olla jo miljoona sinkkukotia, joissa asuu eri-ikäisiä ihmisiä yksin. Sanan poikaystävä tilalle voi tietysti yhtä lailla laittaa miehen, naisen tai tyttöystävän, mutta kyllä useimmiten nainen on se, joka miestä hakee. Nimittäin naisia elää sinkkuna enemmän kuin miehiä.

 

Poikaystävän tai kumppanin saaminen ei tavoitteena ole mikään kovin helppo, sillä liialla yrittämisellä harvoin saadaan aikaiseksi kovin hyviä tuloksia. Siksi elämäntaito-ohjaajien neuvo epätoivoisille sinkuille usein onkin yksinkertaisesti, että relaa! Liika yrittäminen tekee niin kireäksi, sairaaksi ja stressaantuneeksi, että se kireys itsessään jo karkottaa ihmisiä ympäriltä. Voi olla, että tällaisessa tilanteessa onkin tärkeintä olla itselleen armollinen, antaa aikaa itselleen ja tehdä itselle tärkeitä ja kivoja asioita. Opetella viihtymään ensin itsensä kanssa, sitten vasta etsimään kumppania arkeensa.

Vinkit poikaystävän iskemiseen

Jokainen lukija odottaa silti saavansa selkeitä ohjeita ja vinkkejä poikaystävän tai tyttöystävän iskemiseen, viis siitä yksinolon sietämisestä. Saamanne pitää. Ensimmäinen vinkki on, että jos haluat tavata ihmisiä, hakeudu ihmisten seuraan. Kaverin kaverien, uusien harrastusten, tapahtumien ja ennen kaikkea treffisivustojen kautta.

 

Aloitetaan todellisten vinkkien jakaminen siitä, kun oletetaan, että olet päässyt treffeille ja todella tapaat ihmisiä.

 

 1. Ole oma itsesi - älä esitä mitään
  Missä tahansa ihmiskohtaamisissa kiinnostavinta on se, mitä edessä oleva ihminen oikeasti on. Ei edes se mitä hän tekee tai on tehnyt, mitä haluaisi tehdä tai olla, vaan se, mitä hän juuri nyt on. Kaikkine kokemuksineen ja taakkoineen, iloineen ja suruineen. Se on persoonallista ja kiinnostaa. Mutta se, jos ihminen yrittää eri keinoin peittää todellista itseään, eli esittää jotain muuta kuin on, ei ole yhtään kiinnostavaa. Kun ihminen on reilusti ja rohkeasti itsensä, hän antaa myös toiselle luvan olla itsensä. Sellaisessa seurassa on helppo olla.
   
 2. Ole avoin ja kiinnostunut
  Haluatko poikaystävän vain itseäsi korjataksesi ja pönkittääksesi vai siksi, että oletko aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat elää ja jakaa arkeasi jonkun ihanan kanssa? Mikäli vastaus on jälkimmäinen, näytä se kiinnostus. Kuuntele, kysele, jaa omia kokemuksiasi, antaudu keskusteluun, ole aidosti kiinnostunut hänestä. Aito kiinnostus vetoaa kehen tahansa ihmiseen, sillä kaikilla on perustarve tulla nähdyksi ja kuulluksi.
   
 3. Suostu näkemään epävarmuutesi
  Jos sinussa itsessäsi on pienikin epäilys olemuksesi ja luonteesi epäkiinnostavuudesta, se näkyy tavalla tai toisella. Kieltämällä epävarmuutesi et kykene sitä piilottamaan, vaan suostumalla näkemään sen. Kysy siis itseltäsi, miksi tunnet epävarmuutta juuri nyt ja salli itsellesi tämä epävarmuus. Näin kykenet vähitellen vapautumaan epävarmuudesta ja uskomaan ja luottamaan itseesi enemmän. Itsensätunteva, itselleen rehellinen ihminen ja toisaalta oman arvonsa ja rajansa tunteva ihminen on kenen tahansa silmissä helposti lähestyttävä ja viehättävä.
   
 4. Ole positiivinen
  Negatiivinen, valittava ihminen karkoittaa ihmisiä ympäriltä. Negatiivinen energia tarttuu ja saa olon tuntemaan raskaalta. Valitse siis mieluummin positiivinen suhtautuminen asioihin ja näytä se myös treffeillä. Ei tarvitse olla teeskennellyn iloinen ja innokas, vaan levollisen positiivinen on hyvä.
   
 5. Flirttaile
  Pieni flirtti treffeillä ja milloin tahansa tekee hyvää kenelle tahansa, eikä flirtillä tarvitse olla mitään tarkoitusta tai päämäärää. Se on aikuisten miesten ja naisten leikkiä keskenään, sukupuolten tuoman erilaisuuden iloittelua ja nautistelua. Flirttiä ei kuitenkaan kannata tekemällä tehdä, vaan jos tilanne vie mennessään, anna se viedä. Flirtti sopii silloin, kun molemmat ovat kevyellä mielellä.
   
 6. Katso silmiin
  Suora katsekontakti on sekä miesten että naisten mielestä kaikkein kiihottavin ja kiinnostavin keino saada huomio itseensä. Ja toisaalta saada toinen tuntemaan olevansa täydellisestä huomion keskipiste. Suora katsekontakti on yllättävän vaikeaa, sillä mikäli tiedostamattasi peität itsessäsi asioita ja luonteenpiirteitä, käännät vaistomaisesti katseesi. Eli olemalla rehellinen ja voin itsellesi, voit olla sitä myös muille. Ja saada näin katseellasi toisen tuntemaan olevansa haluttavin ja ihanin ihminen maailmassa!
   
 7. Anna hänen tuntea olevansa mies/nainen
  Sukupuolella on väliä ja eroa, sanoi kuka tahansa mitä tahansa! Mikäli mies haluaa aukoa ovia tai laittaa takin päälle, anna hänen tehdä se. Ja mikäli nainen haluaa pitää kiinni käsivarresta ettei kaadu korkkareillaan, anna hänelle tilaisuus tuntea itsensä heiveröiseksi. Sukupuolisen erilaisuuden esiintuominen ja vaaliminen pienillä eleillä tuo sopivasti särmää ja kitkaa kohtaamisiin!
   
 8. Kosketa
  Suomalaiset tunnetusti välttävät kosketusta viimeiseen saakka. Meillä ei ole ollut tapana ohjata käsivarresta, hipaista hiuksia tai mitään muutakaan. Kevyt, huomaamaton kosketus toimii kuitenkin treffeillä kuin sähköisku, sillä kosketus saa aikaan suuren fyysisen reaktion sisäisesti. Mikäli koet sen luontevaksi, hipaise kevyesti käsivartta, pyyhkäise hius toisen poskelta tai pölyhiukkanen hartialta.
   

Näillä vinkeillä pääset missä tahansa tilanteessa eteenpäin! Siis mikäli omaksut ne sisäisesti. Paljoakaan ei ole apua siitä, että ulkoisesti näitä noudattaisit, mutta sisäisesti käyt valtavaa sotaa itseäsi vastaan. Tämä sota näkyy väistämättä ulospäin ja silloin onkin parempi vain vetäytyä muiden seurasta, käydä tämä sota loppuun ja hakeutua taas poikaystäviä etsimään sisäisen rauhan saavuttua!

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun