Teffisivustot netissä

Miten laadin profiilin treffisivustolle?

Hyvä treffiprofiiliKuinka aloittaa deittailu treffisivustolla? Kuinka herättää juuri niiden ihmisten huomio, jotka kiinnostavat minua ja joille minä olisin sopiva tyyppi?! Tässä onkin visainen pulma, joka ei selviä muuten kuin kokeilemalla. Toki voimme antaa muutamia käyttökelpoisia vinkkejä profiilin laatimiseen.

 

Ihan ensimmäiseksi varmista, että sinulla on riittävästi aikaa laatia kunnolla profiilisi. Ota huolella uusi kuva profiiliasi varten, ei kannata heittää sinne mitä tahansa kuvaa kännykän kansioista...

 

Tässä sinulle muutamia helppoja vinkkejä, joiden avulla saat laadittua kivan ja hyvän profiilin:

 

Treffisivuilla toisten profiileja lukiessa lienee tärkeintä on luottaa omaan intuitioon. Intuitiolla on todella vähän rakennuspalikoita netin välityksellä, mutta yleisesti intuitiosi osaa tehdä päätelmiä rivien väleistä, erilaisista huomaamattomista pienistä viesteistä, joiden lähdettä et osaa edes eritellä. Jos sinulla tulee fiilis, että tämä nyt kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, todennäköisesti profiili ei silloin ole totta. Ole realisti, mutta anna ihmisille mahdollisuus!Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun