Teffisivustot netissä


Deitti.net

Deitti.net treffisivu

(0)
 • Treffipalsta nuorille aikuisille
 • Vuodesta 1997 asti toiminut treffisivu
 • Ilmainen peruskäyttö, laajennettavissa Deluxe paketiksi
 • Deluxe paketissa rajaton määrä yksityisviestejä ja flitttauksia

  Deitti.net on täysin kotimainen treffipalvelu, joka on saattanut suomalaisia yhteen jo vuodesta 1997. Se on siis ensimmäisiä suomalaisia seuranhakupalveluita netissä. Se on edelleen suosittu, ja erityisesti suurista kaupungeista löytyy potentiaalisia ja aktiivisia käyttäjiä, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

  Deitti.net hinnat

  Deitti.net on todella edullinen treffisivusto, sillä sen vuodenkaan jäsenyys ei maksa kuin 59,64€. Voit kokeilla sitä täysin ilmaiseksi kuitenkin ensin, ennen kuin teet päätöksen ostoksestasi ja jäsenyydestäsi. Voit käyttää sivustoa rajoitetusti ilmaiseksi vaikka kokonaan, mutta rajoitukset tosiaan saattavat haitata käyttöä.

   

  Ilmaisen käyttöön kuuluu treffiprofiili, toisten profiilien seuraaminen ja laajojen hakujen tekeminen, voit lähettää 10 yksityisviestiä kuukaudessa, flirttailla 5 kertaa päivässä ja viestihistoriasi on nähtävissä kuukauden ajan. Jäsenmaksun maksaneelle mitään näitä rajoituksia ei ole.

   

  Deitti.net Helsingissä ja Turussa

  Deitti.net yhyttää todella tehokkaasti pareja etenkin Suomen suurissa kaupungeissa, kuten Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kouvola, Pori ja Kuopio. Sivustolla on helppo ainoastaan klikata kaupunkia, niin näet saman tien kaikki paikkakunnan aktiiviset käyttäjät.

   

  Deitti.net on ottanut huomioon myös kaikki kesän festarit. Eli voit Deitti.net tapahtumasivulle ilmoittaa olevasi menossa tietyille festareille ja tiettyyn tapahtumaan. Samalla näet muut Deitti.net jäsenet, jotka ovat myös menossa samoille festareille. Mikäli näissä on kiinnostavia tyyppejä, voit helposti ja nopeasti sopia treffit festareille ja näin saa lisää säpinää ja jännitystä festaripäivääsi sekä saat kenties samalla festariseuraa. Festarit ovat todella turvallinen ja hyvä paikka ensitreffeille, sillä se on tarpeeksi julkinen ja siellä on helppo liueta paikalta mikäli tyyppi ei miellytä.

  Deitti.net yhteystiedot ja asiakaspalvelu

  Deitti.net Oy

  Kuortaneenkatu 5

  00520 Helsinki

  asiakaspalvelu@deitti.net

  laskutus@deitti.net

  Deitti.net Oy Toimitusjohtaja Leo Koivistoinen,  leo@deitti.net, puh. 0207 430 780

  Deitti.net lyhyesti

     Deitti.net hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 19€ 19€
  3kk 29.9€ 9.97€
  6kk 47.82€ 7.97€

  Tarkistamme Deitti.net hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun