Teffisivustot netissä
Eliittikumppani

Eliittikumppani treffiseuraa yli 30-vuotiaille

(3)
  • Treffisivusto yli 30 vuotiaille sinkuille
  • Käyttäjinä yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta
  • Kuukausimaksu takaa sen, että sivustolla olevat ovat tositarkoituksella mukana (Premium -jäsenyyden hinta on 24,90 € - 74,90 € / kk, Premium Plus 29,90€ - 79,90€ / kk)
  • Peruskäyttö ilmaista
  • Jokainen käyttäjä laatii tieteeseen pohjautuvan persoonallisuustestin, jonka perusteella matcheja tarjotaan
  • Kallis

Eliittikumppani on treffisivusto vain tositarkoituksella kumppania etsiville yli 30-vuotiaille sinkuille! Eliittikumppanin käyttäjähinnat nimittäin ovat markkinoiden kalleimpia, mikä on omiaan takaamaan sen, ettei kukaan huvikseen roiku kalliilla sivustoilla. Joka on valmis maksamaan kunnon hintaa palvelusta, on varmasti valmis myös panostamaan siihen ja kumppanin etsimiseen.

 

Eliittikumppani on osa saksalaista treffisivustoa, joka toimii 25 eri maassa maailmanlaajuisesti, käyttäjiä näillä sivustoilla on yli 13 miljoonaa! Potentiaalia siis on, varsinkin, jos haluaa käyttää Eliittikumppanin englanninkielisiä sivustoa. Eliittikumppani tosin toimii täysin suomeksi ja on suunniteltu Suomen markkinoille. Asiakaspalvelua on saatavilla suomeksi 6 päivänä viikossa.

Eliittikumppani hinnat

Eliittikumppanin kalliit hinnat ovat siis täysin tietoinen valinta. Kalleimmillaan yhden kuukauden hinta on 89,90 euroa ja edullisimmillaan 12 kuukauden tilausjaksossa yhden kuukauden hinnaksi tulee 29,90 euroa. Tämä on hinta, joka karkottaa huvikseen treffisivustoilla keikkuvat, mutta kuitenkin sen hinnan pystyy maksamaan kuka tahansa työssäkäyvä aikuinen mies ja nainen.

 

Eliittikumppanilla on myös Premium-jäsenyys, joka maksaa hieman enemmän. Premium jäsenille on enemmän etuja ja palveluja käytössään, kuten kontaktitakuu, josta jäljempänä lisää.

Eliittikumppanin kontaktitakuu

Eliittikumppani yli 30-vuotiaille aikuisille sinkuilleKontaktitakuu tarkoittaa sitä, että käyttäjälle luvataan tietty määrä kontakteja tietyllä aikavälillä. Kontakteiksi lasketaan kaikki yksityisviestit, omat ja toisen, joihin tulee vastaus. Kontaktitakuu kuuluu voimassaolevaan Premium-jäsenyyteen ja se takaa puolen vuoden aikana kymmenen ja vuoden aikana 20 kontaktia. Mikäli kontaktien määrä ei toteudu, jäsenyyttä jatketaan ilmaiseksi tietyn ajan.

 

Kontaktitakuulla on myös ehtoja. Esimerkiksi käyttäjän täytyy olla päivittänyt kaikki vaadittavat omat tiedot ja profiilit tiedot kuvineen kaikkineen. Käyttäjän täytyy käyttää palvelua tarpeeksi aktiivisesti ja lähettää itse tietyn verran viestejä, mikä on myös aktiivisuuden merkki. Nämä ehdot ovat täysin ymmärrettäviä, sillä mikäli käyttäjä ei itse ole aktiivinen, mikään kontaktitakuu ei takaa kontakteja.

Miten Eliittikumppani toimii?

Eliittikumppani on treffisivustojen joukossa täysin ainutlaatuinen, sillä jokainen sinne profiilin laativa tekee persoonallisuustestin. Tämä testi on laadittu psykologian ammattilaisten kanssa ja siinä kartoitetaan luonteenpiirteitä, arvoja ja kiinnostuksen kohteita. Testissä on 250 kysymystä, joten sen laatimiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Eliittikumppanin hakukone käyttää persoonallisuustestin tuloksia yhdessä käyttäjän kartoittamien hakukriteerien perusteella sopivien matchien tarjoamiseen.

 

Eliittikumppanin kautta moni onkin onnistunut löytämään elämänsä kumppanin, eikä ihme. Onhan etsinnän tukena puhdas tiede ja selkeät faktat ja arvot, sillä esimerkiksi perhekysymykset kartoitetaan tarkasti hakukriteereissä. Näin ollen perhearvoiltaan selvästi poikkeavia ei edes esitellä toisilleen matcheina. Sopivien kumppaneiden löytämiseen on paljon paremmat mahdollisuudet kuin muissa treffisivustoissa!

Eliittikumppani kirjaudu palveluun

Eliittikumppaniin kirjautuminen on ilmaista, mutta oikeastaan mitään sen toimintoja ei voi käyttää maksamatta jäsenmaksua. Jäsenmaksu on siis pakko maksaa, mikäli todella haluaa kokeilla palvelua.

 

Palvelun käyttöehdoissa on useita erilaisia kohtia, joihin kannattaa tutustua ennen käyttöä. Muun muassa luotettavuutta ja käyttäjien turvallisuutta parantavia ehtoja, kuten että useampien profiilien laatiminen on ehdottomasti kielletty. Käyttäytymissäännöt ovat selkeät ja tiukat, minkäänlaista seksististä, rasistista tai pornografista käytöstä ja viestejä ei sallita, vaan mikäli tällaisesta jää kiinni, profiili poistetaan heti ilman erillistä varoitusta. Toisia käyttäjiä ei saa häiriköitä tai ahdistella, tästäkin häädetään saman tien.

Eliittikumppani ylläpitäjän yhteystiedot

Affinitas GmbH

Kohlfurter Straße 41/43

D-10999 Berliini Saksa

Asiakaspalvelu: Yhteydenottolomake / info[at]eliittikumppani.fi

Faksi: 09 31 579 421

 

Eliittikumppani lyhyesti:Eliittikumppani hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 89.9€ 89.9€
3kk 164.7€ 54.9€
6kk 239.4€ 39.9€
12kk 358.8€ 29.9€

Tarkistamme Eliittikumppani hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun