Teffisivustot netissä


Kontakten

Kontakten suurin suomenruotsalaisten treffisivu

(1)
 • Suomen suurin treffisivusto pelkästään suomenruotsalaisille
 • Kokeile treffipalvelua täysin ilmaiseksi
 • Premiumpaketin hinta halvempi, mitä pidemmän tilauksen teet: 6kk/30€, 2kk/20€ ja 1kk/15€

  Kontakten on suomalainen ruotsinkielinen treffisivusto, eli sen on sivusto suomenruotsalaisille ja miksei myös vaikka ruotsinsuomalaisille. Tai kenelle tahansa, joka haluaa etsiä suomenruotsalaista seuraa. Sivusto on siis täysin kotimainen ja todella edullinen sellainen! Edullisimmillaan tämän sivuston käyttö maksaa vain 5 euroa kuukaudessa!

   

  Kontakten on suurin ja suosituin suomenruotsalaisten käyttämä treffisivusto. Siellä on paljon aktiivista väkeä, joista suurin osa on tietysti sijoittuneena pitkin länsirannikkoa. Mahdollisuudet uusien tuttavuuksien löytämiseen ovat siis suuret, ja miksei vaikka elämän rakkaudenkin löytämiseen!

  Kontakten ilmainen kokeilu

  Kontakten treffisivustoa voi kuka tahansa kokeilla ilmaiseksi 2 päivää. Voit siis luoda oman treffiprofiilisi, ladata itsestäsi kuvia ja selata toisten käyttäjien profiileja ilmaiseksi. Kahden päivän jälkeen sinulta kuitenkin veloitetaan maksu, ellet peru tilaustasi. Maksu tosin ei ole kovin suuri, sillä kuukauden käyttö maksaa vain 15 euroa, kahden kuukauden tilauksessa hinta on vain 10 euroa kuukaudessa ja puolen vuoden tilauksessa 5 euroa kuukaudessa. Kontakten on siis yksi edullisimmista maksullisista treffisivustoista.

  Kokeile treffisivustoa ilmaiseksi vaikka heti!

  Kontakten treffiprofiili

  Kontakten treffisivusto on todella yksinkertainen ja perinteinen treffisivusto. Sinne luodaan profiili, ladataan kuvat ja selaillaan muiden tekstejä ja kuvia. Jokainen profiili tarkastetaan huolellisesti ennen sen hyväksymistä, joten feikkiprofiileja palvelussa ei juuri ole.

   

  Sivustolla voi lähetellä viestejä, pikaviestejä sekä chattailla online kiinnostavien tuttavuuksien kanssa. Palvelu toimii yhtä hyvin mobiilissa. Voit milloin tahansa sopia tapaamisen, mutta sinun ei ole pakko paljastaa henkilöllisyyttäsi ennen sitä, ellet halua. Tinderiin verrattuna tällainen perinteinen treffisivusto takaa paremmin anonymiteetin, mikäli sen haluaa säilyttää.

  Treffiprofiilin laatiminen

  Kontakten asiakaspalvelu

  CodeByte Oy

  PL 17

  90571 Oulu

  kundtjanst@kontakten.fi, asiakaspalvelu avoinna arkisin 10-18.

  Kontakten lyhyesti  Kontakten hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 15€ 15€
  2kk 20€ 10€
  6kk 30€ 5€

  Tarkistamme Kontakten hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun