Teffisivustot netissä


C-Date

C-Date nettitreffit

(0)
  • Nettitreffit yli 18-vuotiaille
  • Paljon miehiä ja naisia - jakauma: 53 % on naisia ja 47 % miehiä
  • Ilmainen peruskäyttö, mahdollista laajentaa Premium-jäsenyydeksi
  • Todella kallis treffisivusto

C-Date nettitreffit on eurooppalainen treffisivusto, jolla on jo 25 miljoonaa käyttäjää! Suomalaisiakin käyttäjiä jo kymmeniä tuhansia, joten et varmasti joudu olemaan yksin! C-Date treffit on sopivat deittipalvelu avarakatseisille, itsensä kantaville aikuisille, jotka tietävät mitä haluavat. C-Date sivustolla ei haluta määritellä käyttäjiä sen perustella, ovatko nämä sinkkuja vai varattuja, ja millaisia suhteita palvelusta haetaan.

 

C-Date nettitreffit omistaa luxemburgilainen yritys Interdate S.A. ja C-Date toimii Euroopan lisäksi lukuisissa maissa ympäri maailmaa. Palvelun laajuus mahdollistaa nettitreffailun todella laajasti myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Vapaus flirttailla, vapaus nettitreffailla

C-Daten ideologia perustuu vapaaseen aikuiseen tahtoon, siksi palvelun kohderyhmää ei haluta rajata liian tarkasti. C-Daten kautta voi hakea yhden illan juttua, sinne voi kirjautua varattuna tai sinkkuna, siellä voi hakea kolmatta pyörää suhteeseen tai samaa sukupuolta olevaa kokeilusuhteeseen... Kaikki on mahdollista!

 

Käytännössä C-Date treffisivusto on kevyttä flirttiä, kevyitä nettitreffejä, jotka hyvissä ja oikeissa olosuhteissa laajenevat oikeiksi treffeiksi ja tapaamisiksi, jotka puolestaa johtavat johonkin mikä on aivan oma tarinansa.... Vakavaa suhdetta ja elämänkumppania lähtökohtaisesti etsivät hakeutuvat aivan erilaisille deittisivustoille, kuten Be2 tai Eliittikumppani.

Ilmainen kirjautuminen C-Dateen

C-Dateen voi kuka tahansa täysi-ikäinen kirjautua ilmaiseksi ja siellä voi luoda profiilin sekä toisten profiileja lukea ilmaiseksi . Tähän ilmaiset toiminnot loppuvatkin, sillä viestien lähettäminen, toisten viestien lukeminen kuuluvat jo maksulliseen palveluun.

 

Palvelu maksaa 119 euroa kuukaudessa tai 6 kuukauden jaksolla 29,90 euroa kuukaudessa. Kyseessä on siis ehdottomasti yksi markkinoiden kalleimmista treffipalstoista! Kun kirjaudut palveluun, ilmaisenakin käyttäjänä, varmista ja lue kaikki käyttöehdot ensin, jotta sinulta ei peritä maksuja joista et tiedä sopineesi. Muista myös irtisanoa tilauksesi hyvissä ajoin, sillä seuraava laskutusjakso veloitetaan automaattisesti luottokortiltasi ilman erillistä ilmoitusta.

C-Date rekisteröityminen, jäsenyys ja irtisanominen

C-Date treffipalvelun hinnat löydät tältä sivulta alareunasta. Tarkista myös hinnat ennen kuin sitoudut mihinkään treffisivustolta. Voit kuitenkin ensin rekisteröityä ilmaiseksi ja tutustua palveluun ja sen toimintoihin.

 

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, joten ole tarkkana sitten kun et enää käytä palvelua! Poista laskutustietosi ja profiilisi palvelusta.

C-Date kokemuksia

C-Date on jälleen yksi niistä ulkomaisista deittisivustoista, joista valitetaan joka puolella kotimaisia keskustelupalstoja. Milloin joku tulee huijatuksi mukaan, milloin peritään tilaus vaikka asiakas ei tiedä tilanneensa, milloin viestiboksi on täynnä valeprofiilien yhteydenottoja. Joku ei ollut saanut kolmen kuukauden aikana yhtään yhteydenottoa.

 

On tärkeää jakaa kokemuksia, niitä hyviä ja huonoja. Netissä on valitettavasti se ominaisuus, että siellä valitetaan kun joku ei onnistu mutta hyviä kokemuksia harvemmin jaetaan. Kertokaa siis te, hyvät käyttäjät, hyviä ja huonoja kokemuksia tämän sivun alareunassa olevalla kommenttilomakkeella!

C-Date yrityksen tiedot

Interdate S.A.

13 rue du Commerce

L-1351 Luxemburg

Luxemburg

(Yrityksen osoite on täysin sama kuin Be2 treffisivuston yrityksen osoite. Näiden sivustojen ja yritysten takana on todennäköisesti samat tyypit.)

C-Date lyhyesti:C-Date hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 119.7€ 119.7€
3kk 119.7€ 39.9€
6kk 179.4€ 29.9€

Tarkistamme C-Date hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun