Teffisivustot netissä


Be2

Be2 treffisivusto

(2)
 • Yksi maailman suurimmista treffisivustoista
 • Ilmainen ensimmäinen yhteydenotto
 • Ilmainen persoonallisuusprofiili
 • Ilmainen persoonallisuustesti
 • Kuukausimaksu takaa sen, että sivustolla olevat ovat tositarkoituksella mukana (Premium jäsenyys 55€/kk)

  Be2 on uudenlainen tieteeseen perustuva treffisivusto, joka tähtää elämänkumppanin ja sielunkumppanin löytämiseen baarimaisen sinkkupalstan hengailun sijaan. Be2 treffisivusto onkin todella suosittu, sillä on yli 20 miljoonaa käyttäjää yli 30 eri maassa ja sen onnistumisprosentti onkin paljon korkeampi kuin monen muun treffisivuston. Be2 treffisivuston yksi etu on kontaktitakuu, joka takaa Premium jäsenyyden aikaan vähintään kymmenen kontaktia!
   

  Be2 on tarkoitettu kaikenikäisille, täysi-ikäisille sinkuille. Ja nimenomaan sinkuille, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella, hakemassa kestävää parisuhdetta, elämänkumppania. Ainoastaan treffiseuraa hakevat voivat siirtyä muille sivustoille, sillä Be2:n konsepti ei sovi yhden illan juttujen ja flirttiseuran hakemiselle.

  Elämän kestävää rakkautta tositarkoituksella

  Jokainen Be2 treffisivuston käyttäjä täyttää persoonallisuustestin, jossa kartoitetaan psykologisesti, sosiologisesti ja antropologisesti jäsenen ominaisuudet. Näiden ominaisuuksien perusteella Be2 tarjoaa juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Vaikka tämä perustuu kylmiin faktoihin, on selvää, että onnistumisprosentti on selvästi korkeampi kuin randomissa profiiliselailussa! Toimimme nimittäin aidoissa kohtaamisissa juuri näin: ihastumme itsemme näköisiin, sosioekonomisesti hyvin lähellä oleviin ja usein ihastuksen kohteemme luonteenpiirteet täydentävät omiamme. Näin toimii Be2 myös.

   

  Be2 Premium jäsenenä siis saat kumppaniehdotuksia, jotka on todella huolella valittu. Ja mikä parasta, voit luottaa siihen, että nämä käyttäjät ovat liikkeellä tositarkoituksella, hakemassa koko elämän kestävää rakkautta! Siten voit itsekin laittaa kaikkesi likoon! Saat Premium jäsenyytesi aikana vähintään kymmenen testin perusteella potentiaalista kumppaniehdokasta, joihin kannattaa ehdottomaasti olla yhteydessä. Muista, että myös muut ovat liikkeellä tositarkoituksella!

  Be2 hinnat

  Be2 ei ole treffisivustoiden edullisimpia eikä ole ihme, sillä sen ideakin perustuu siihen että se ei voi olla ilmainen. Ilmaisilla deittisivuilla nimittäin on usein baarimainen hengailukulttuuri, josta on vaikea lähteä rakentamaan mitään vakavaa saati löytää omaa sielunkumppaniaan!

   

  Be2 jäseneksi voit rekisteröityä ilmaiseksi. Voit myös tehdä be2 persoonallisuustestin ilmaiseksi ja lukea ensimmäiset viestit ilmaiseksi. Sen jälkeen sinun tulee maksaa jäsenyydestäsi. Jäsenyys maksaa kuukaudessa 59,90 euroa ja kuuden kuukauden tilausjaksolla kuukauden hinnaksi tulee 29,90 euroa. Ei siis kuitenkaan kaikkein kallein treffisivu.

  Be2 kokemuksia

  Be2 on perustettu Luxenburgissa jo vuonna 2006 ja sitä ovat käyttäneet miljoonat ja miljoonat sinkut vuosien varrella. Kokemuksia siis konseptin toimivuudesta löytyy! Myös onnistuneita rakkaustarinoita voi lukea be2:n nettisivuilta. Ne antavat toivoa ja motivaatiota omaankin prosessiin! Jos sinulla on kokemuksia, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella! Myös ihanat rakkaustarinat...

  Be2 auttaa treffiprofiilin tekemisessä

  Be2:ssa todella halutaan että onnistut! Siksi sivusto tekee kaikkensa auttaakseen sinua. Persoonallisuustesti ja sen perusteella tarjotut kumppaniehdokkaat ovat yksi apu, mutta se auttaa konkreettisesti myös deittiprofiilin laadinnassa ja tekstien kirjoittamisessa, kuvien valinnassa jne. Se antaa ohjeita, kun teet näitä. Treffiprofiilin laatimiseen kannattaakin varata reilusti aikaa, sillä se on ainoa käyntikorttisi sivustolla! Myös profiilikuvan valinnassa ole huolellinen, tästä sivusto antaa myös ohjeita. Toimit sivustolla täysin anonyymisti ja saat valita kenelle kuvasikaan näytät.

  Be2 asiakaspalvelu

  be2 S.à.r.l.

  13 rue du Commerce

  L-1351 Luxembourg Luxembourg

  faksi: +358 (0)9 - 2319434

  sähköposti: asiakaspalvelu@be2.fi

  (Be2 yrityksen osoite on sama kuin C-Date treffisivuston takana olevan Interdate S.A.:n. Näitä yrityksiä saattaa tosiasiassa luotsata samat tyypit.)

   

  Be2 treffisivusto lyhyesti  Be2 hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 59.9€ 59.9€
  3kk 119.7€ 39.9€
  6kk 179.4€ 29.9€

  Tarkistamme Be2 hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Martti Lindholm1
  Kuhan pääsis sivustolle...salasana on oikei sp osoite oikein aamupäivällä pääsin nyt en???? Ja tää ei oo ensimmäinen kerta !!! Mistä maksan ????

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun