Teffisivustot netissä


Suomideitti

Suomideitti ilmainen treffisivusto

(1)
 • Täysin ilmainen suomalainen treffisivu
 • Lue sivuilta treffivinkkejä

  Suomideitti on yksi harvoista täysin ja kokonaan ilmaisista treffisivustoista, jotka eivät missään vaihessa vaadi rahaa. Suomideitti sivustolla ei siis edes ole olemassa mitään Premium-versiota, jonka voisit ostaa, vaan sivusto on kokonaan mainosrahoitteinen. Myös siksikin on tärkeää, että sivustolla on ainoastaan aitoja oikeita käyttäjiä, jotka siis voisivat mainoksia katsoa.

   

  Suomideitin perusti pariskunta, joka tapasi ja rakastui nettideitin kautta. Pariskunta halusi tehdä oman sivustonsa, jonka kautta moni muu saisi kokea saman rakkauden ihmeen, ilmaiseksi.

  Suomideitti kokemuksia

  Suomideitti panostaa aitouteen, autenttisuuteen ja luonnollisuuteen. Siksi Suomideitin ylläpito tarkistaa joka ikisen profiilin ja varmistaa sen aitouden. Näin ollen Suomideitin jäsenenä et tuhlaa aikaasi, sillä voit olla varma, että jokainen käyttäjäprofiili on aito ja oikea, ja jokaisen viestin takana on oikea ihminen eikä joku feikkiprofiili.

   

  Suomideitti kokemuksia on jo tuhansilla ja tuhansilla suomalaisilla. Kokemuksia voi jakaa myös tällä sivustolla, sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Jaa myös parasnnusehdotuksia.

  Näin Suomideitti toimii

  Jos olet sinkku ja etsit seuraa aidosti kiinnostuneena, ei tarvitse välttämättä olla heti liikkeellä tositarkoituksella, kunhan olet aitona omana itsenäsi liikkeellä. Muuten et saa mitään hyötyä palvelusta. Tässä tapauksessa kirjaudu Suomideitti palveluun milloin vain. Sinun täytyy saman tien luoda itsellesi profiili, eli vastaat joihinkin kysymyksiin ja lataat itsestäsi kuvan. Mitä rehellisempi uskallat ja osaat kuvauksissa olla, sen tehokkaampi profiilisi on.

   

  Suomideitti sivustolla nainen etsii miestä ja mies etsii naista. Toki sivustolla voi etsiä myös samaa sukupuolta, sillä sivusto ei ole homovastainen. Sivustolla voi tehdä kattavasti erilaisia hakuja etsiessään itselleen kiinnostavaa treffikumppania. Haut onnistuvat myös paremmin, mitä tarkemmin itse vastaa kumppania koskeviin kysymyksiin profiilia laadittaessa.

   

  Voit ottaa kiinnostaviin tyyppeihin kontaktia monin eri tavoin. Voit heittää kevyen flirtin vain osoittaaksesi kiinnostuksesi, voit lähettää pikaviestin tai viimein pidemmän sähköpostin nimimerkille. Ole huolellinen, ettet liian varhain jaa itsestäsi asioita. Kerro henkilöllisyytesi ja yhteystietosi vasta sitten kun luotat tyyppiin varmasti.

  Suomideitti keskustelu

  Suomideitti treffisivustolla voi keskustella kiinnostavien deittien kanssa monin eri tavoin. Voit lähettää pikaviestiä, ikään kuin chattia, voit chattailla online tyyppien kanssa sekä voit keskustella pidemmästi keskustelupalstalla tai sähköpostilla.

   

  Paras tapa kommunikoida todella varteenotettavien tyyppien kanssa ovat varmasti sähköpostit, joilla voi huoletta lähetellä yksityisviestejä, kuin pitkiä kirjeitä. Näihin ei ole pakko pystyä vastaamaan heti ja näissä on helpompi keskustella syvällisemmistä asioista.

  Suomideitti lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun