Teffisivustot netissä
Victoria Milan

Victoria Milan treffisivusto varatuille ja naimisissa oleville

(1)
 • Varatuille tai naimisissa olevilla
 • Rekisteröityminen ja kokeilu on ilmaista
 • Täysin anonyymi ja nimetön

  Victoria Milan treffisivusto on paljon puhuttanut ja paljon paheksuntaa herättänyt sivusto, sillä se on avoimesti ja ainoastaan tarkoitettu salasuhteiden luomiseen. Victoria Milanin jäsenet ovat parisuhteessa tai naimisissa tai ovat muuten kiinnostuneita varastuista miehistä tai naisista. Victoria Milan tarjoaa täysin anonyymin ja turvallinen ympäristön flirttailla myös varattuna!

   

  Victoria Milan toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, joten voit sopia treffejä myös ulkomaille esimerkiksi työmatkojesi ratoksi.

  Tutustu ilmaiseksi Victoria Milaniin

  Victoria Milan treffisivustolle kirjautuminen ja rekisteröityminen on täysin ilmaista. Ilmaiseksi voit luoda oman profiilisi ja selailla toisten käyttäjien profiileja. Et kuitenkaan voi lähettää viestejä tai lukea saamiasi viestejä, vaan sinun tulee päivittää tilisi maksulliseksi, jotta voit toimia sivustolla aktiivisesti.

   

  Jäsenyyden voi ostaa kuukaudeksi kerrallaan tai pidemmissä jaksoissa, kuten 3 kk, 6kk ja 12 kk jaksoissa. Kalleimmillaan jäsenyys maksaa 54,99 euroa kuukaudessa ja halvimmillaan 19,99 euroa kuukaudessa. Jäsenyys maksetaan luottokortilla ja se uusitaan automaattisesti! Sinun täytyy siis erikseen lopettaa jäsenyys, kun et enää käytä sivustoa! Muuten jäsenmaksu veloitetaan luottotililtäsi säännöllisesti aina samana mikä se alunperin oli.

  Varatuille ja salasuhdetta etsiville - rehellisesti vai selän takana?

  Victoria Milan on närkästyttänyt paljon, sillä sen toimintaa pidetään moraalisesti arveluttavana ja yleistä luottamusta rapauttavana. Itsessään sen toiminnassa ei ole mitään vikaa, vaan siinä, että se avoimesti kannustaa ihmisiä pettämään ja hankkimaan salasuhteita. Päätös pettämisestä on kuitenkin jokaisen henkilökohtainen, se täytyy jokaisen punnita omassa elämässään, että onko äkkiseltään viattomalta tuntuva nettiflirtti sen arvoinen, että koko parisuhde voi kariutua sen vuoksi.

   

  Victoria Milan mainostaa palveluaan kipinäksi väljähteen avioliiton näivettämään ihmiseen. Flirttailu ja jännittävä peli ovatkin yksi tehokas keino saada elämään hetkellisesti säpinää. Tässä ei sinänsä ole mitään pahaa tai huonoa. Huonoa on se, että suhteen toinen osapuoli tulee petetyksi ja joutuu epärehellisyyden kohteeksi. Onkin syytä miettiä, onko aika puhua suhteessa avoimesti väljähtyneisyydestä, onko mahdollista sopia, että tällainen avoimuus ja vapaus olisi tässä suhteessa juuri nyt sallittua? Että molemmat voi kokeilla säpinää suhteen ulkopuolella? Tällöin kumpikaan ei tulisi petetyksi ja toisaalta molemmat saisivat olla luvan kanssa vapaita eikä kuitenkaan tarvitsisi tehdä parisuhteesta lopullista päätöstä vielä. Rehellisyys kantaa aina pidemmälle kuin epärehellisyys.

  100% nimettömänä ja luottamuksellisesti

  Victoria Milan panostaa eniten siihen, että jokainen jäsen pysyy tunnistamattomana niin pitkälle kuin tämä itse haluaa! Siksi esimerkiski profiilin laatiminen tapahtuu hieman eri tavalla kuin muilla deittisivustoilla. Kuvaksi suositellaan henkilökuvaa, mutta sellaista, josta ei tunnista. Lisäksi profiilikuvaa voi blurrata sumennustyökalulla tunnistamattomaksi. Samoin esittelyteksti laaditaan ilman yksityiskohtia asuinpaikoista, ammateista jne.

   

  Victoria Milan jättää valinnan vapauden täysin jäsenilleen, eli henkilöllisyytensä voi tunnistaa siinä vaiheessa kuin itse haluaa. Myös kuvan julkisuusasteen voi valita itse, eli sitä ei ole pakko näyttää kaikille, vaan vain niille kenelle haluaa. Toki kuva takaa enemmän kontakteja, mutta silti.

  Nettiflirtti vai tapaaminen?

  Victoria Milanin jäsenet haluavat elämäänsä kutkuttavaa jännitystä. Joillekin sitä jännitystä tulee jo netissä chattaillessa, toiset voivat viedä kontaktinsa pidemmälle. Jotkut päätyvät tapaamaan livenä. Tapaamisista voi tulla yhden illan juttuja, seksisuhteita tai joskus jopa pidempiaikaisia suhteita, jotka tietysti johtavat edelliseen parisuhteen kariutumiseen. On sinun itsesi päätettävissä mihin saakka nettikontaktisi viet. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että jo sivustolle kirjautuminen on selvä valinta kohti pettämistä.

  Victoria Milan kokemuksia

  Victoria Milan on sivusto, jonka käytöstä harvoin puhutaan omalla nimellä ääneen ja avoimesti. Nimimerkillä ja anonyymisti omista kokemuksistaan voi kuitenkin kertoa ja niitä voi jakaa netissä. Tämän sivuston alalaidassa on kommenttikenttä, jolla voit jakaa omat kokemuksesi salatreffeistä ja Victoria Milanista. Millainen sivusto on? Millaisia kontakteja sait? Johtivatko ne mihinkään? Saitko mitä kaipasit?

  Victoria Milan alennuskoodi tai tarjouskoodi

  Victoria Milan treffisivustoa voi kokeilla ilmaiseksi tarjouskoodilla ja alennuskoodilla, joita sivusto tarjoaa aina aika ajoin. Kirjaamme ylös tälle sivustolla tarjouskoodit jos niitä on, tai voit saada koodin mainoksena muualta. Ole tarkkana koodin käytössä, katso huolellisesti minkä ajan se kampanja kattaa. Mikäli et halua jatkaa palvelua tarjousajan jälkeen muista perua tilaus ja irtisanoa profiilisi. Todennäköisesti kampanjasopimus on nimittäin jatkuva ja siinä tapauksessa tilaustasi jatketaan kysymättä alennusajan jälkeen normaalihinnalla.

  Victoria Milan yhteystiedot

  Victoria Milan
  support@victoriamilan.fi

  Yrityksen nimi: Digisec Media Limited
  Yrityksen rekisteröintinumero: C56612
  33 34 , Regent House, 
  Bissazza Street
  Sliema
  Malta
  SLM 1640

  (Yhtiö sijaitsee samalla kadulla kuin Nextlove treffisivuston päämaja, vaikka yritys on eri. Onko sivustojen takana samat tyypit?)

   

  Victoria Milan lyhyesti  Victoria Milan hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 54.99€ 54.99€
  3kk 119.97€ 39.99€
  6kk 179.94€ 29.99€
  12kk 239.88€ 19.99€

  Tarkistamme Victoria Milan hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun