Teffisivustot netissä
50plusmatch

50plusmatch seuranhakupalvelu yli 50-vuotiaille

(1)
 • Ensimmäinen ja suurin seuranhakupalvelu yli 50-vuotiaille
 • Vain huolella tehtyjä profiileita, sillä jokainen profiili tarkistetaan ennen julkaisua
 • Vastaa ilmaiseksi täysjäsenien ilmoituksiin
 • Yksi edullisimmista treffisivustoista (ilmainen peruskäyttö ja täysjäsenyyden hinta on 17,95 €/kk)

  50plusmatch on nimensä mukaisesti yli 50-vuotiaille tarkoitettu treffisivusto ja seuranhakupalvelu. Sivustolla on kymmeniä tuhansia suomalaisia käyttäjiä ja sivusto on muokattu täysin suomalaisiin treffikäytäntöihin sopivaksi, vaikka sivuston omistaja ja perustaja onkin Alankomaista. Sivustolla siis keski-iän ohittaneet voivat huoletta treffata toisiaan ilman nuorempien häiriköintiä!

   

  50plusmatch sivusto on melko edullinen, yksi markkinoiden edullisimmista, sillä edullisimmillaan sivustoa voi käyttää alle kymmenellä eurolla kuukaudessa. Sivusto on luotettava ja turvallinen, sillä joka ikinen deittiprofiili tarkistetaan huolellisesti ennen sen hyväksymistä ja julkaisua sivustolla.

  50plusmatch hinnat ja ilmaiset toiminnot

  Kuten sanottua, kuteessä on edullinen treffisivusto, koska 12 kuukauden sopimuksella kuukauden hinnaksi tulee vain 7,95 euroa! Jäseneksi voi ryhtyä vain kuukaudenkin sopimuksella, jolloin kuukauden hinta on 24,95 euroa.

   

  Ilmaiseksi palvelua voi kokeilla viikon. Kirjautuminen ja rekisteröityminen toki on ilmaista, mutta monia toimintoja on rajoitettu ilmaisessa kokeilussa. Kuitenkin ilmaiseksi käyttävät voivat lukea ja lähettää viestejä sellaisten käyttäjien kanssa, jotka maksavat palvelun jäsenyydestä.

  Treffisivusto yli 50-vuotiaille

  50plusmatch on juuri sellainen seuranhakusivusto kuin 50+ ihmiset kaipaavatkin: rauhallinen, luotettava, turvallinen ja ennen kaikkea siellä ei ole sitä nuorten hössötystä ja liehittelyä. Paikalla olevat henkilöt hakevat kukin seuraa omalla tarkoituksellaan: joku hakee elämänkumppania, toinen yksinäisten iltojen ystävällistä seuraa, kolmas mahdollisesti jopa petiseuraa, neljäs reissukaveria... Seuraa haetaan leikkimielellä ja tositarkoituksella, ja tämä kannattaa ilmaista varhaisessa vaiheessa viesteissä matcheille.

   

  Yli 50 vuotiaita sinkkuja on jatkuvasti enemmän, sillä noin puolet avioliitoista päättyy Suomessakin eroon ja ero tapahtuu usein juuri sen jälkeen kun omat lapset ovat kasvaneet, 45-55 ikävuoden paikkeilla. Yksinäisyys ja sitä kautta myös seuran hakeminen vanhemmassa ikäryhmässä on todella yleistä.

   

  Siksi 50plusmatch sivusto on suosittu! Siellä ei ole enää sen ikäisiä, jotka olisivat vailla lapsia tai edes teinejä, vaan usein tarpeet alkavat olla aika samankaltaiset. Halutaan matkustaa, pitää hauskaa, käyttää aikaa itseensä ja omaan hyvinvointiin ja terveyteen, halutaan elää isolla E:llä! Nimittäin useimmille yli 50-vuotiaille vapaus on koittanut ainakin lasten huoltajuuden suhteen ja se näkyy harrastuksissa, ostoksissa ja matkustuksessa. Tämä Eläminen onkin mukava jakaa jonkun samanhenkisen kanssa!

  50plusmatch kokemuksia

  50plusmatch palvelu on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 saakka, joten reilussa kymmenessä vuodessa kokemuksia sivustosta on kertynyt jo reilusti! Kokemuksia on silti edelleen tärkeää jakaa netin käyttäjille, sillä vain käyttäjien antaman palautteen perusteella sivustoa on mahdollista kehittää. Samalla kokemusten jakaminen auttaa muita sopivaa treffisivustoa etsiviä löytämään se paras treffisivusto! Kerro siis oma kokemuksesi tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella muille!

  50plusmatch tiedot

  50plusmatch.fi

  Vasteland 78

  3011 BN ROTTERDAM

  The Netherlands

   

  50plusmatch lyhyesti  50plusmatch hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 29.95€ 29.95€
  3kk 59.85€ 19.95€
  6kk 89.7€ 14.95€
  12kk 119.4€ 9.95€

  Tarkistamme 50plusmatch hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun