Teffisivustot netissä


Lovoo

Lovoo treffit

(1)
  • Kokeile ilmaiseksi treffisivua
  • Laajennettavissa halutessaan VIP- paketiksi
  • VIP-jäsenyys 7,90€/kk
  • Voit selata toisten profiileja huomaamattomasti
  • VIP-jäsenyys pitää irtisanoa etukäteen, muuten se uusitaan automaattisesti joka kuukausi

Lovoo on uusi saksalainen treffisivusto, joka on perinteisen deittisivuston ja Tinderin yhdistelmä! Se toimii niin netissä anonyymisti kuin mobiilisovelluksena tinderimäisen spontaanisti. Lovoolla on ympäri maailman jo miljoonia käyttäjiä ja Suomessakin sen suosio kasvaa, sillä se on kätevä, hauska ja halpa!

 

Lovoo on luotettava treffisivusto, sillä jokainen deittiprofiili tarkastetaan ja hyväksytään etukäteen.

Lovoo Suomi hinnat

Lovoo todella on uusi tuttavuus Suomessa, sillä se aloitti täällä vasta vuonna 2016. Lovoo on kuitenkin hinnaltaan niin edullinen, että kuka tahansa voi kokeilla sitä ihan huvikseenkin. Kuukauden kokeilu maksaa vain 7,99€ ja vuodeksi palvelun saa 45 eurolla, jolloin kuukauden hinnaksi tulee vain 3,75 euroa.

Lovoo on uuden sukupolven treffisivusto: joustava, nopea, anonyymi jos joku haluaa, avoin jos joku haluaa, yksityinen ja julkinen. Sovellus taipuu monenlaiseen käyttöön, sillä eri ihmisillä on treffisivustolle erilaiset vaatimukset ja tarpeet. Toiset haluavat ehdottomat pysyä nimettömänä ja mielellään vaikka kuvattomanakin. Toisille taas ei ole mitään väliä, vaikka olisivat täysin omalla nimellään ja kuvallaan palvelussa. Lovoossa tämä kaikki onnistuu!

Lovoo sovellus, Tinderin ja treffisivuston sekoitus

Lovoo treffisivustoa voi siis käyttää perinteisen deittisivuston tapaan. Eli kirjoittaa oman profiilinsa, selata huomaamatta toisten profiileja ja heittää täkyä, viestiä, flirttiä, kommenttia kiinnostaville tyypeille. Käyttäjä on täysi oikeus ja vapaus reagoida vain niihin viesteihin, jotka kiinnostavat. Lähettäjä kyllä näkee, avataanko viestiä edes.

 

Lovoo sopii myös spontaanimmillekin ihmisille. Siellä on nimittäin keveä tinderimäinen toiminto, eli tutka, joka hälyttää, mikäli joku käyttäjä on tietyllä säteellä sinusta. Mikäli lähellä olevissa käyttäjissä on kiinnostavan oloisia tyyppejä, voit sopia spontaanit treffit tyypin kanssa vaikka kahville. Tämä on erinomainen toiminto etenkin matkustaessa. Tällöin mitään ei tarvitse sopia etukäteen, vaan on mahdollisuus heittäytyä hetkeen ja antaa sen viedä!

 

Yhtä lailla tämän spontaanin toiminnon kautta voi hakea vaikka ihan ystävää esittelemään uutta kaupunkia tai muuten vain lomaseuraksi! Tämä on loistava toiminto etenkin kesä-Suomessa, kun ihmiset reissaavat paljon. Ja kuitenkin, Lovoossa on mahdollisuus käyttää syvällisempiäkin viestejä ja etsiä tyyppejä myös muulla tavalla.

Lovoo rakkaustarinat

Youtubessa on ihania rakkaustarinoita, kuinka Lovoo on saattanut sielunkumppanit yhteen...

LOVOO asiakaspalvelu

LOVOO GmbH

Prager Straße 10

01069 Dresden

Ota yhteyttä: contact@lovoo.com

Toimitusjohtaja Alexander Friede Benjamin Bak Björn Bak

USt-ID: DE282583522

Amtsgericht Dresden HRB 31175Lovoo hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 7.99€ 7.99€
3kk 19.99€ 6.66€
6kk 29.99€ 5€
12kk 45€ 3.75€

Tarkistamme Lovoo hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Kokemuksia tästä deitistä

Erja1
Jokainen mies oli huijari. Alkoi jo huvittamaan, kun huomasi kuinka samalla kuvalla avattiin monta profiilia ja yhtäkkiä profiilikuva vaihtui toiseksi. Nyt vain pienin osa profiileista on tarkastettuja.
Sanni
Täynnä scammereita!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun