Teffisivustot netissä
Sexpartner

Sexpartner

(5)
 • Puhdasta panoseuraa hakeville
 • Ei vakavia suhteita
 • Vain täysi-ikäisille
 • Kokeile ilmaiseksi, voit laajentaa halutessasi Premium -paketiksi

  Sexpartner on treffisivusto puhdasta panoseuraa etsiville miehille ja naisille. Sivuston kautta on mahdollista löytää samanmielisiä ja samoilla taka-ajatuksilla seuraa hakevia, eli tämä sivusto ei ole elämänkumppanin hakemista varten! Tämä sivusto on kevyitä yhden illan juttuja ja pidempiaikaisia seksisuhteita varten, eikä tätä kevyttä lähtökohtaa tarvitse yhdellekään käyttäjälle selittää erikseen!

  Onko Sexpartner luotettava treffisivusto?

  Näin Sexpartnerin pitäisi toimia ja varmaan enimmäkseen toimiikin. Sexpartner on kuitenkin HQ Entertainment Network GmbH & Co.KG yrityksen sivusto, samalla firmalla on myös seksiseuraa tarjoavat treffisivustot Flirtfair, Badults ja Kypsääseuraa, joista jokaisesta on valituksia netti pullollaan. Sivustot ovat suhteellisen kalliita käyttää ja niitä moititaan enimmäkseen feikkiprofiileista.

   

  Sivusto ilmoittaa, että käyttäjissä on sekä miehiä että naisia, mutta käytännön kokemus on kuitenkin useilla täysin muuta. Miehille tulee kyllä kontaktipyyntöjä, mutta näiden pyyntöjen takana ei ole oikeita ihmisiä, vaan robotteja tai ammatikseen vastaavia viestejä lähetteleviä.... Todellisuudessa voikin olla niin, että sivuston käyttäjissä on vain muutama promille oikeita seksiseuraa hakevia naisia ja loput seksinnälkäisiä miehiä, joilta lypsetään huoletta niin paljon rahaa kuin vain ehditään.

  Sexpartner kokemuksia

  On erittäin tärkeää, että netin käyttäjät jakavat kokemuksiaan myös treffisivustoista, sillä vain jakamalla kokemuksia, voimme yhdessä paljastaan huijaussivustot ja estää toisia joutumasta huijatuksia. Onko Sexpartner huijaussivusto vai ei, siitä tulee vastaus teiltä hyvät netin käyttäjät! Kertokaa se meille, mikäli olette kokeilleet kyseistä sivustoa. Voit jättää kommenttisi nimettömänä tai nimimerkillä tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella!

  Sexpartner yrityksen yhteystiedot

  HQ Entertainment Network GmbH & Co.KG

  Fenzlgasse 1/12

  1150 Wien Itävalta

  palvelu@support-sexpartner.fi

  Puhelinpalvelu: 990800 99 99 99 00 tai
  999800 99 99 99 00 tai
  00800 99 99 99 00 (Maksutonta lankapuhelimesta)  Sexpartner hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 21.38€ 21.38€
  3kk 149.7€ 49.9€
  6kk 239.4€ 39.9€

  Tarkistamme Sexpartner hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia tästä deitistä

  Marimekko1
  No ei varmana ole hyvä sivusto, käyttäkää nyt järkeä, ulkoasukin sen jo kertoo. Jutkujen jutkuilua.
  Kari laine3
  Hyvän näköinen

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun