Teffisivustot netissä


Deitti24

Deitti24 nettitreffi

(1)
 •  Täysin ilmainen nettitreffi
 • Tekstiviestivarmenteinen treffisivusto

  Deitti24 on täysin ilmainen treffisivusto, johon voi siis rekisteröityä kuka tahansa ja kirjautua. Sivustolle rekisteröidytään aina tekstiviestivarmenteella, joten sinulla täytyy olla toiminnassa omassa omistuksessasi oleva puhelinnumero. Toisaalta tekstiviestivarmenne vähentää feikkiprofiilien ja useampien profiilien määrää, sillä yhdellä numerolla ei voi olla kuin yksi profiili.

   

  Deitti24 on sinkuille suunnattu treffisivusto, jonka omistaa kansainvälinen Dating Factory. Dating Factory toimii useissa muissakin maissa, joten kirjautumalla suomenkieliseen sivustoon, voit löytää kiinnostavia tuttavia myös muista maista, esimerkiksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta mutta myös aivan toiselta puolelta maailmaa.

  Deitti24 kokemuksia

  Deitti24 on toiminut maailmalla jo vuodesta 2007 saakka, mutta Suomessa se ei ole toiminut näin kauan aikaa. Kokemuksia siitä kuitenkin on ja suomalaisiakin käyttäjiä jo tuhansia. Kokemuksia on kuitenkin tärkeää jakaa, jotta sivustosta tulee luotettava kuva ja se tulisi tutuksi. Kerro siis kokemuksesi alla olevalla lomakkeella. Risut ja ruusut!

  Miten Deitti24 treffit toimii?

  Deitti24 treffisivusto on todella yksinkertainen ja helppo sivusto. Sinun ei tarvitse vastata kymmeniin vaikeisiin kysymyksiin, kuten joillakin treffisivustoilla, vaan täytät itsestäsi perustiedot, lataat kuvan tai kuvia itsestäsi, täytät tiedot, millaista tyyppiä olet etsimässä ja annat mennä! Rekisteröityminen ja kirjautuminen on täysin ilmaista ja profiilin laatiminen kestää lyhimmillään muutaman minuutin. Vaikka siihen toki kannattaa käyttää aikaa, sillä mitä rehellisempi ja avoimempi osaat ja uskallat olla, sen tehokkaampia ovat myös treffipalvelun tuottamat tulokset sinulle!

   

  Profiilikuvat kannattaa olla, sillä saat pelkästään kuvan lataamalla 20 prosenttia enemmän yhteydenottoja. Lataa joku ihan tavallinen positiivinen hymykuva, jossa näytät itseltäsi. Tai jos et halua paljastaa kuvalla itseäsi, lataa kuva, jossa olet esimerkiksi harrastuksesi parissa tai sinulle tärkeässä paikassa.

   

  Kun profiili on luotu sinä et voi vain jäädä odottamaan laakereillesi, vaan sinun pitää olla aktiivinen! Selaa ja lue toisten profiileja, katso tyypit, keitä sivusto sinulle ehdottaa. Mikäli näistä löytyy jokukaan kiinnostava, lähetä hänelle flirtti tai kortti tai pikaviesti, kysy kuulumisia, avaa keskusteluja spontaanisti. Yritä olla mahdollisimman paljon oma itsesi myös netissä, älä esitä ketään toista. Siitä kaikki vähitellen lähtee!

   

  Voit toimia täysin nimettömänä aina livetapaamiseen saakka. Livenä on helpompi päättää onko tyyppi luotettava vai ei. Jos päättelet että ei ole, sinun ei tarvitse antaa missään vaiheessa todellista nimeäsi tai mitään henkilötietoja.

  Deitti24.com yhteystiedot ja asiakaspalvelu

  Dating Factory

  CUSTOMER SERVICE

  ZKURE LIMITED

  THE EXCHANGE, EXPRESS PARK

  BRISTOL ROAD

  BRIDGWATER

  SOMERSET TA6 4RR

  ENGLAND

  Fax: +44(0)1278501112

  Sähköposti: support@datingfactory.com

  Deitti24 treffit lyhyesti
  Kokemuksia tästä deitistä

  margis
  mitä pitäisi kirjoittaa? miksi pitää oma nimi antaa, nimimerkkikö ei käy?

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun