Teffisivustot netissä


Flirtfair

Flirtfair seksitreffit miehille ja naisille

(2)
 • Seksiseuraa miehille ja naisille
 • Paremmat seksitreffit henkilöille, jotka ei hae parisuhdetta
 • Sopii sinkuille ja pareille
 • Ilmainen tutustuminen
 • Premium-jäsenenä (34.90 € / kk) pääset lähettämään viestejä muille ja luomaan kontakteja. Naisille ilmainen jäsenyys.

  Flirtfair ei ole mikä tahansa treffipalvelu, se on ihan aito seksitreffisivusto! Flirtfairin jäsenenä haet seksikumppania itsellesi tai pariskuntana teille molemmille. Flirtfairin jäseneksi ei siis missään tapauksessa kannata liittyä silloin, kun hakee itselleen elämänkumppania tai deittiseuraa, vaan seksiseuraa.

   

  Flirtfairin jäsenyyttä voi kokeilla aluksi ilmaiseksi ja siihen voi muutenkin liittyä ilmaiseksi. Jäsenyydestä pitää maksaa tietysti sitten, kun haluaa lähetellä viestejä ja lukea toisten lähettämiä viestejä. Flirtfair on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille. Flirtfair on itävaltalainen konsepti, joka on jalostettu suomalaisille seksitreffimarkkinoille.

  Flirtfair aidot seksitreffit

  Flirtfair ei ole niinkään treffipalvelu, vaan sivusto, jossa kuumimmat ja kokeilunhaluisimmat seksinnälkäiset voivat kohdata toisensa. Flirtfairin tarkoituksena on saattaa toisilleen sopivat sinkut ja parit yhteen harrastamaan elämänsä seksiä! Tätä toki edeltää chattailu treffipalvelussa, sillä eihän kenen tahansa sänkyyn voi hypätä, vaan on ensin varmistuttava toisen luotettavuudesta ja sopivuudesta.

   

  Flirtfair on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat seksin suhteen avoimia ja kokeilunhaluisia. Halusitpa harrastaa kolmen kivaa, seksiä saman sukupuolen kanssa, rajumpaa seksiä tai ihan mitä tahansa, kaikki on Flirtfairissa sallittua! Ja täällä on salittua lähetellä toisille niitä tuhmia kuviakin, jotka on toisille treffisivustoilla ehdottomasti kiellettyjä! Flirtfairissa ei ole olemassa tabuja.

   

  Flirtfairin kontaktit tähtäävät aitoihin seksitreffeihin, jotka voi sopia hotelliin, toisen kotiin, yleiselle paikalle... ennen seksitreffejä kannattaa kuitenkin tavata yleisellä paikalla, jotta varmistuu toisen luotettavuudesta.

  Aitoa seksiseuraa sinkuille ja pareille

  Flirtfairiin voi kirjautua joko yksin tai pariskuntana. Nimittäin aika monen suomalaisenkin fantasia on harrastaa kolmen kivaa, varsinkin, jos parisuhde kaipaa uutta kipinää. Flirtfair on seuraava siirto näiden fantasioiden toteuttamiseen, minkä tahansa fantasioiden. Flirtfairissa voi hakea tarkasti erilaisilla hakusanoilla seuraa, iän fantasioiden tms perusteella. Kiinnostavalle tyypille voi sitten lähettää suudelman, viestin tai aloittaa chatin. Seksiä voi toki harrastaa jo etänä siellä chatissa, ja sitten vähitellen sopia tapaamista.

   

  Flirtfairin käyttäjinä ei siis ole pelkästään sinkkuja, vaan myös parisuhteessa olevia, jotka haluavat lisää erotiikkaa elämäänsä eivätkä saa sitä omasta parisuhteestaan.

  Flirtfair treffipalvelu hinnat ja kokemuksia

  Flirtfair treffipalveluun voi ostaa jäsenyyden kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Kuukauden jakso maksaa 34,90 euroa ja kuuden kuukauden tilausjaksossa kuukauden hinnaksi tulee 24,90 euroa. Tilaukset maksetaan luottokortilla.

   

  Oletko ollut Flirtfairin asiakkaana? Saitko seksikontakteja ja elämäsi seksikokemuksia? Saitko sellaisia kokemuksia kuin haaveilit vai joka yli? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella muille!

  Flirtfair yrityksen tiedot

  HQ Entertainment Network GmbH & Co.

  KG Fenzlgasse 1/12

  1150 Wien Itävalta

  palvelu@support-flirtfair.fi

  Puhelinpalvelu: 990800 99 99 99 00 tai
  999800 99 99 99 00 tai
  00800 99 99 99 00 (Maksutonta lankapuhelimesta)

   

  Flirtfair lyhyesti  Flirtfair hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 34.9€ 34.9€
  3kk 89.7€ 29.9€
  6kk 149.4€ 24.9€

  Tarkistamme Flirtfair hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Zaeea4
  Haluaisi arvioida naisen kanssa kokemusta

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun