Teffisivustot netissä


Suomi24 treffit

Suomi24 treffit

(1)
 • Suomen suurin treffisivusto
 • Paljon suomalaisia sinkkuja
 • Sinkkuristeilyjä
 • Ilmainen peruskäyttö, laajennettavissa lisämaksusta Treffit Plus palveluksi
 • Yli 16-vuotiaille

  Suomi24 treffit ovat edelleen Suomen ehdottomasti suosituin treffisivusto. Joka päivä sivustolla vierailee tuhansia käyttäjiä, ja mikä parasta, käyttäjiä on kaikkialla Suomessa. Siten esimerkiksi Lapissa ja Pohjois-Suomessa Suomi24 treffit on hyvä treffisivusto, kun sinne on joka tapauksessa keskittynyt iso osa deittailijoista.

   

  Suomi24 treffit sivuston peruskäyttö on ilmaista, mutta peruskäytössä on aika paljon rajoituksia, kuten keskustelu maksimissaan kolmen henkilön kanssa päivässä. Viestit säilyvät vain pari kuukautta, kun taas premium jäsenen viestit säilyvät jatkuvasti. Suomi24 treffit on edullinen sivusto.

  Suomi24 treffit hinnat

  Kuten todettua, jokainen voi halutessaan selata treffipalvelun profiileja ilmaiseksi. Jos haluat luoda oman treffiprofiilisi, sinun täytyy tehdä suomi24 käyttäjätunnus ja kirjautua palveluun. Kirjautuminen Suomi24 treffit palveluun on täysin ilmaista. Voit luoda profiilin, keskutella rajoitetusti ja lukea rajoituksetta toisten ilmoituksia ilmaiseksi. Viestejä voi kuitenkin lähetellä ilmaiseksi vain kolmen käyttäjän kanssa päivässä.

   

  Suomi24 treffit maksaa 12,90 euroa kuukaudessa ja voit tehdä joko kuukauden sopimuksen tai pidemmän sopimuksen. Jäsenenä kaikki lähetetyt ja saadut viestit säilyvät postilaatikossa rajattomasti ja voit lähetellä päivittäin niin monta viestiä kuin haluat. Myös muita toimintoja tulee jäsenen käyttöön.

  Suomi24 treffikokemuksia

  Suomi24 treffisivustolla on mainos, että joka kuukausi sivustolla syntyy 1500 uutta ja aitoa rakkaustarinaa. Luku voi hyvin olla mahdollinen, sillä käyttäjiä on todella paljon. Suurin osa suomalaisista nettideittailijoista deittailee nimenomaan täällä. Todella moni suomalainen tuntee jo vuosia yhdessä olleita pariskuntia, jotka ovat tavanneet Suomi24 treffien välityksellä.

   

  Suomi24 treffien iso etu on se, että siellä on aktiivisia käyttäjiä kaikkialla Suomessa, etenkin kaupungeissa. Oulussa, Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Turussa, Seinäjoella, Kajaanissa... aktiivistä väkeä löytyy myös maaseudulta. Suomi24 treffit onkin ollut olennaisena tekijänä mullistamassa Suomen treffikulttuuria ja siirtämässä sitä baaritiskeiltä nettiin.

   

  Oletko itse treffaillut Suomi24 palstalla? Oletko löytänyt elämäsi rakkauden tai muuten vain seuraa? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella! Kerro myös mielipiteesi sivuston toiminnasta ja toiminnoista.

  Suomi24 treffit alennuskoodit

  Suomi24 treffit sivuston käyttö ei ole kovin kallista, sillä alle parillakympillä sitä voi käyttää rajattomasti. Välillä Suomi24 tarjoaa kuitenkin uusille käyttäjille ilmaisen kokeilun alennuskoodilla. Toki sivuston perustoimintoja voi käyttää ilmaiseksi aina, mutta premium-jäsenyyden ilmainen kokeilu on mahdollista alennuskoodilla. Kannattaa tarttua tilaisuuteen kun sellainen tarjotaan!

  Suomi24 treffit muilla kielillä

  Suomi24 treffit toimivat pääasiassa suomeksi, mutta siellä on myös ruotsin kielellä ja englanniksi tyyppejä. Älä siis säikähdä englanninkielistä profiilia, se ei välttämättä ole feikkiprofiili automaattisesti! Ruotsi ja englanti ovat siis Suomi24 treffeillä ihan yhtä päteviä kieliä kuin suomikin!

  Suomi24 treffit lyhyesti  Suomi24 treffit hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 12.95€ 12.95€
  3kk 38.85€ 12.95€
  6kk 77.77€ 12.96€
  12kk 155.4€ 12.95€

  Tarkistamme Suomi24 treffit hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun