Teffisivustot netissä


Ashley Madison

Ashley Madison pettämissivusto

(1)

   Ashley Madison tunnetaan pettämissivustoja, jossa varatut ja parisuhteessa olevat etsivät salasuhteita. Tällä sivustolla on kuitenkin paikka yhtä lailla sinkuille, joita todennäköisesti suurin osa palvelun käyttäjistä nykypäivänä on. Ashley Madisonissa halutaa joka tapauksessa olla avoimia ja suvaitsevia kaikkea kohtaan, myös salasuhteen etsiviä sekä pettämistä suunnittelevia kohtaan.

    

   Ashley Madisonilla on jopa 30 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Laaja käyttäjäverkosto mahdollistaa nettiflirtin myös toiselle puolelle maapalloa ja esimerkiksi seuranhakemisen työmatkakohteeseen.

   Ashley Madison ei ole ilmainen

   Ashley Madison mainostaa olevansa ilmainen treffisivusto, mutta sitä se ei loppujen lopuksi ole. Sivustolle voi rekisteröityä ilmaiseksi, sinne voi luoda profiilin ilmaiseksi, mutta sen tärkeimpien työkalujen käyttäminen maksaa. Ilmaisjäsen voi vastaanottaa flirttejä muilta käyttäjiltä, lähettää ja vastaanottaa valokuvia, lisätä muita käyttäjiä suosikkilistalleen, vastata täysjäseniltä vastaanotettuihin viesteihin ja tehdä hakuja.

    

   Sivustoa voi kuitenkin käyttää vapaasti vasta kun maksaa sivuston jäsenmaksun. Esimerkiksi viestejä voi lähettää esteettä ja lukea toisten lähettämiä viestejä vapaasti.

   Anonyymisti tai julkisesti treffisivustolla

   Ashley Madison ei halua rajata käyttäjäkuntaansa mitenkään eikä asettaa mitään ennakko-oletuksia tai ennakkoluuloja. Siten tämän treffisivuston käyttäjäkunta onkin todella laaja. Siellä on varattuja ja sinkkuja, polyamoriaa etsiviä, lesbo- tai homokokeilua etsiviä, salasuhdetta etsiviä, pettämistä suunnittelevia jne. Kaikki käy. Yhteinen tekijä näillä kaikilla on suvaitsevaisuus, avoimuus ja kokeilunhalu, sillä sivustolla todella on kaikenlaista väkeä!

    

   Oman profiilinsa tunnistettavuuden voi täysin määrätä itse. Voit sumentaa ja peittää oman profiilikuvasi tunnistamattomaksi ja kertoa esittelytekstissä vain asioita, joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa. Toiset taas ovat esillä täysin avoimesti omana itsenään, omalla kuvallaan. Tämä on täysin käyttäjän itsensä päätettävissä!

   Travelling Man ja Travelling Woman matkaseuraa

   Ashley Madison sivustolla on toimintonsa matkaseuran hakemiselle, sillä sivuston käyttäjät ovat joka puolella maailmaa ja siten esimerkiksi paljon matkustavat voivat hyvin hyödyntää tätä toimintoa. Travelling Man ja Travelling Woman toiminnolla voit hakea työmatkallesi seuraa jo ennen matkaa ja näin yhdistää työn ja huvin.

   Valeprofiilit ja huijarit treffisivustolla

   Ashley Madison on yksi maailman laajimmista deittipalveluista, joten varjopuoliinkin kannattaa varautua. Suureen käyttäjäkuntaan mahtuu monenlaista väkeä, myös rikollisia. Sivustolta löytyy valeprofiileja ja huijareita, joiden perimmäinen tarkoitus on huijata hyväuskoisilta rahaa tekaistuissa syillä. Merkittävin keino välttää nämä huijarit on luottaa omaan maalaisjärkeensä! Jos joku profiili tai yhteydenotto tai deitti kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti ei ole totta! Vaikka viestittelisit sen kanssa puoli vuotta, silti profiilin takana voi olla huijari. Luota pieneenkin hälytyskellojen kilkatukseen mielessäsi! Tällöin et joudu huijatuksi.

   Ashley Madison kokemuksia

   Ashley Madison sivusto on toiminut jo vuosia Suomessakin, joten kotimaistakin kokemusta jo löytyy. Kertokaa kokemuksenne tämän sivuston alareunassa ja näin jaatte sen myös muille. Paljon on kertynyt kokemuksia, niin negatiivisia kuin positiivisiakin, kaikki on tervetulleita.

   Ashley Madison vuoto ja siitä tehty lista

   Ashley Madison on luonnollisesti ollut erittäin huolellinen käyttäjiensä yksityisyydestä ja yhteystietojen salaamisesta tasan niin pitkään kuin käyttäjä itse haluaa antaa jollekulle yhteystietonsa. Vuonna 2015 hakkeriryhmä kuitenkin onnistui paljastamaan miljoonia Ashley Madison sivuston käyttäjien sähköposteja.

    

   Paljastetuista sähköposteista kävi selväksi se, mitä aiemmin jotkut asiantuntijat olivat epäilleet, että vain promille sivuston käyttäjistä oli oikeita naisia. Suurin osa naiskäyttäjistä oli sivuston itsensä luomia feikkiprofiileja. Lähes kaikki oikeat käyttäjät olivat miehiä. Sivustoa onkin vuodon jälkeen arvosteltu siitä, että se on parustettu huijaamaan epätoivoisia miehiä, joista harva tosiasiassa saa sieltä yhtään mitään.

   Ashely Madison asiakaspalvelu

   Ruby Inc.
   PO Box 67027
   Toronto, ON
   M4P 1E4

   Ashley Madison lyhyesti:   Ashley Madison hinnasto

   Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
   1kk 49€ 49€
   3kk 49€ 16.33€
   6kk 49€ 8.17€
   12kk 49€ 4.08€

   Tarkistamme Ashley Madison hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.   Ashley Madison liittyvät uutiset

   Treffisivut: Näillä aloilla petetään eniten
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


   Siirry alkuun