Teffisivustot netissä


Sinkkutreffit

Sinkkutreffit

(5)
 • Ilmainen treffisivusto
 • Suomalaisille sinkuille suunnattu treffisivusto
 • Jo yli 16 vuotiaille
 • Vähän kuvallisia treffiprofiileita

  Sinkkutreffit on kotimainen treffisivusto, jonka käyttö on ilmaista. Sinkkutreffit sivustolle rekisteröitynyt voi luoda treffiprofiilin, lukea toisten profiileja sekä ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin. Rekisteröityminen on täysin ilmaista. Kannattaa siis luoda oma deittiprofiili jo tänään!

   

  Sinkkutreffit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille suomalaisille sinkuille. Toki kukaan ei voi varmistaa, että kaikki käyttäjät olisivat oikeasti sinkkuja, sillä jotkut voivat ilmoittaa olevansa sinkkuja vaikka eivät oikeasti olisikaan. Kaikki profiilit kuitenkin tarkistetaan, joten jokaisen profiilin takana on ihan aito ja oikea henkilö eikä robotti.

  Sinkkutreffit ovat nettitreffit

  Sinkkutreffit sivustolla toimitaan nimimerkin suojissa, eikä mitään omia henkilötietoja tarvitse luovuttaa ollenkaan. Syntymävuosi kerrotaan, mutta eipä juuri muuta. Sivustolla voi siis toimia täysin anonyymisti nimimerkin suojissa. Jokaiseen profiiliin suositellaan myös kuvaa, mutta se ei ole pakollinen, joten sitä ei ole kaikilla. Kuva kannattaa kuitenkin ehdottomasti ladata profiiliin, sillä kuvallinen profiili saa jopa 20% enemmän yhteydenottoja kuin kuvaton!

   

  Nimimerkin suojissa voi myös aloittaa keskustelun kiinnostavan deitin kanssa netissä. Nettitreffit tarkoittavat juuri tätä: voit vetäytyä tilanteesta milloin tahansa kertomatta kuka olet, mikäli tyyppi osoittautuu epäkiinnostavaksi. Mutta mikäli tyyppi kiehtoo ja kiinnostaa, jossain vaiheessa voi olla aiheellista sopia tapaaminen. Ennen tapaamistakaan ei vielä tarvitse yhteystietoja vaihtaa, vaan voitte sopia julkisen paikan julkiseen aikaan, tavata siellä ja katsoa, onko tyypissä ainesta kumppaniksi tai ystäväksi. Vasta livenä näkemisen jälkeen on helpoin päättää onko kumppani luotettava vai ei, ja antaa omat yhteystiedot vasta sitten.

  Tositarkoituksella tai huvin vuoksi

  Nettitreffeissä on se hauska puoli, että sitä voi harrastaa monenlaisella mielellä: tositarkoituksella tai vain hauskaa pitääkseen. Tärkeintä on kuitenkin kertoa avoimesti omat tarkoitusperänsä ja että millaista seuraa hakee. Jos hakee kevyttä matkaseuraa, yhden illan seuraa ja ystävää lenkkikaveriksi, kerro avoimesti tämä.

  Sinkkutreffit alttarilla

  Sinkkutreffit alttarilla tosi-tv-ohjelma ei liity mitenkään Sinkkutreffit deittisivustoon.

  Sinkkutreffit lyhyesti
  Kokemuksia tästä deitistä

  jopo5
  Naista mukavaa etsin

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun