Teffisivustot netissä


Sportdate

Sportdate treffit liikunnan parissa

(1)
  • Uusi rento tapa hakea seuraa
  • Urheilullista treffiseuraa yli 18 -vuotiaille
  • Ilmainen peruskäyttö, joka on laajennettavissa Premium jäsenyyteen
  • Tavat viestittää: yksityisviestit, flirttailu, chat, blogi ja kuvien jakaminen
  • Edullinen treffisivusto
  • Sportdate ei ole enää toiminnassa!

Sportdate ei ole enää toiminnassa.

Sportdate on ruotsalainen treffipalvelu, jossa yhdistetään terveellinen elämä, liikunta ja deittailu. Sportdate tarjoaa kanavan ja ympäristön tavata virtuaalisesti ihmisiä, jotka välittävät omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan sekä samalla löytää hyviä treenivinkkejä sivustolla toimivien ammattilaisten taholta.

 

Sportdate on turvallinen treffisivusto, jossa kaikkien täytyy olla täysi-ikäisiä, ja jossa toimitaan täysin anonyymisti aina siihen saakka, kun itse haluaa paljastaa henkilöllisyytensä. Sportdate sivustolla muistutetaan hyväksikäytön vaaroista, valeprofiileista sekä siitä, että mihinkään pyyntöihin antaa rahaa ei saa vastata. Rahanpyyntöviesteistä ja muuten häiriköistä täytyy heti ilmoittaa Sportdaten ylläpitoon.

Sportdate hinnat

Sportdate on todella edullinen verrattuna kaikkiin muihin ulkomaisiin treffisivustoihin. Sen Premium jäsenyys maksaa nimittäin 8 euroa kuukaudessa, hinnaltaan halvempi kuin Suomi24 treffit. 8 eurolla kuukaudessa asiakas saa myös treenivinkit, treeniohjeet ja ammattilaisten laatimat kunto-ohjeet omaan käyttöön. Perustoimintoja palvelusta voi käyttää myös ilmaiseksi.

 

Sportdate jäsenyyden voi lopettaa milloin tahansa.

Sportdate kokemuksia

Sportdate on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien, ja sillä on tuhansia ja tuhansia suomalaisia käyttäjiä. Etenkin Etelä-Suomen suurista kaupungeista, kuten Helsinki, Turku, Tampere, käyttäjiä ja seuraa löytyy varmasti. Sportdate sivustolta voi hakea myös ihan treeniseuraa aluksi, sovi treffit vaikka tutulle salille! Tällöin paikka on turvallinen, ympäristö molemmille tuttu ja mieluisa ja on mukavaa yhteistä tekemistä.

 

Sportdatesta on siis kokemuksia jo tuhansilla suomalaisilla. Kerro sinäkin oma kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!

Sportdate treeniseuraa ja treffejä

Sportdaten perustajat kehittivät sivuston vastapainoksi massatreffisivustoille, joista jokainen näyttää olevan samanlainen. Sportdate on positiivisella tavalla erilainen ja jo sivuston valitsemalla valikoituu tietynlaisen porukan seuraan. Sportdaten käyttäjät ovat kiinnostuneita liikunnasta, terveys ja liikkuminen on heille tärkeä arvo elämässä ja arjessa. Himoliikkuja ei tarvitse olla, mutta säännöllinen terveysliikunta on jo elämänarvo, joka yhdistää monia.

 

Sportdaten kautta voikin hakea myös muuta kuin treffiseuraa. Katso oman paikkakuntasi juoksuporukat, treeniporukat ja muut yhteiset tekemiset tätä kautta! Voit myös hakea ystäviä vaikka samasta sukupuolesta esimerkiksi seuraksi salille tai vaikka spinningiin. Sportdatesta voi löytyä kivaa seuraa myös silloin, kun haluat kokeilla jotain uutta urheilulajia, eikä tutuissasi ole sen lajin harrastajia. Sportdatessa ei oteta treffejä vakavasti! Vaan nautitaan kivasta yhteisestä tekemisestä ja innostuksesta!

Sportdate asiakaspalvelu

support@sportdate.fi

Sportdaten omistaa ruotsalainen osakeyhtiö, Sportdate AB.

Osoite: Sportdate AB,

Lillkullegatan31SE-412 74 Gothenburg

Y-tunnus: 556808-3512Sportdate hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 19€ 19€
3kk 37€ 12.33€
6kk 49€ 8.17€

Tarkistamme Sportdate hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun