Teffisivustot netissä


Lisa18

Lisa18 seksideitti

(1)
 • Lisa18 seksideittipalvelusta löydät seksiseuraa
 • Vain aikuisille tarkoitettu palvelu

  Lisa18 on ulkomainen treffisivusto seksiseuraa hakeville. Lisa18 sivustolle voi kirjautua täysi-ikäisenä ja sen käyttö maksaa vähintään 19,90 euroa kuukaudessa, riippuen tilausjakson pituudesta. Lisa18 treffisivustoa ylläpitävällä yrityksellä toimii Suomessa ainakin C-Date ja Be2 treffisivustot.

   

  Lisa18 sivustolla ilmoitetaan, että sivustolla puolet on naisia. Näin ei erittäin suurella todennäköisyydellä ole, sillä sivusto kuuluu juuri niihin sivustoihin, joita on arvosteltu seksin ja seuran puutteessa olevien miesten rahastamisella. Esimerkiksi maailmanlaajuinen, miljoonia käyttäjiä omaava Ashley Madison sivusto on ollut otsikoissa juuri tämän vuoksi. Sivustolla väitetään sukupuolijakauman olevan noin puolet ja puolet, mutta kun muutama vuosi sitten julkisuuteen vuoti miljoonien käyttäjien sähköpostiosoitteet, kuka tahansa saattoi nähdä, että käyttäjistä vain muutama promille ole naisia.

   

  Myös Lisa18 sivuston käyttäjien kannattaa siis harkita jäsenyyden maksamisesta ja siihen osallistumisesta. Sivustolla näyttää olevan paljon naisia, paljon kuumia profiileja, mutta todennäköisesti suurin osa näistä voi olla tekaistuja profiileja. Kuvat on poimittu netistä ja profiilin takana ei ole lainkaan se joka siellä näyttäisi olevan.

  Lisa18 kirjautuminen

  Lisa18 nettitreffeihin voi kirjautua kuka tahansa, mutta ilmaiseksi sitä ei voi käyttää käytännössä ollenkaan. Sivuston käytöstä on siis pakko maksaa. Mikäli haluat lopettaa profiilisi, ole tarkkana, etteivät luottokorttisi maksutiedot jää mihinkään sivustolle.

  Lisa18 seksitreffit yrityksen yhteystiedot

  Interdate S.A.

  Lisa18 Asiakaspalvelu/Tiedonsaanti

  13 rue du Commerce

  L-1351 Luxemburg Luxemburg

   

  Interdate S.A.:lla on Lisa18 seksisivuston lisäksi treffisivusto C-Date. Samassa osoitteessa on myös Be2, joka on oma yrityksensä.  Lisa18 hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  3kk 119.7€ 39.9€
  6kk 179.4€ 29.9€
  12kk 238.8€ 19.9€

  Tarkistamme Lisa18 hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Lisa18 kokemuksesta1
  Liian vaarallinen ja liian kallista hinta. Petoksesta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun