Teffisivustot netissä


Kypsääseuraa

Kypsääseuraa puumanaiset

(2)
 • Kokenutta seuraa miehille ja naisille
 • Puumanaiset hakevat kokemuksia
 • Ilmainen kokeilu
 • Edullisia tarjouksia

  Kypsääseuraa on treffisivusto vanhemmille, rohkeille ja kokeilunhaluisille miehille ja naisille, sekä näistä kiinnostuneille nuoremmille naisille ja miehille. Täältä löytyvät niin puumanaiset kuin sokerisedätkin, jotka mielellään opettavat nuoremmilleen flirttailun ja kenties jonkun muunkin viihteen saloja. Sivustolta puumanaiset löytävät myös kaltaistaan kokenutta seuraa.

   

  Kypsääseuraa on itävaltalaisen yrityksen omistuksessa, joka ylläpitää myös seksiseuranhakuun perustettua Flirtfairia Seksiseuraa Kypsääseuraa sivustoltakin haetaan, tosin vain kokenutta sellaista.

  Huijausta vai ei, kokemuksia kaivataan!

  Kypsääseuraa treffisivustoa on netissä keskustelupalstoilla moitittu täysin huijaussivustoksi, jossa suurin osa profiileista on valeprofiileja. Näiden valeprofiilein väitetään olevan sivuston itsensä luomia robotteja, jotka lähettelevät viestejä käyttäjille ja luovat illuusiota siitä, että on kova meno päällä. Totuutta tästä ei voi suoralta kädeltä sanoa, mutta tosi on, että myös treffisivustojen joukossa on ollut ja tulee olemaan huijarisivustoja. Kalliita sivustoja, jotka rahastavat käyttäjiltä mukavia summia olemattomalla palvelulla. Toki Kypsääseuraa palvelussakin varmasti on jokatapauksessa oikeitakin profiileja, mutta on epämiellyttävää käyttäjille, jos oma viestiboksi täyttyy feikkiyhteydeotoista.

   

  Kerro siis oma kokemuksesi Kypsääseuraa treffipalvelusta. Onko mielestäsi kyseessä aito ja hyvä palvelu vai onko siinä rahastuksen ja huijauksen makua?

  Kypsääseuraa kokeile ilmaiseksi!

  Kypsääseuraa dettipalsta mainostaa ilmaista tai muutaman euron kokeilujaksoa. On kuitenkin tullut kokemuksia, että kun käyttäjä on kirjautunut palveluun, häneltä on veloitettu saman tien esimerkiksi kolmen kuukauden maksu. Lue siis todella tarkasti kaikki pienelläkin kirjoitetut tekstit, jotta sinulle on selvää mistä maksat ja milloin! Ja mikäli sivusto toimii toisin kuin käyttöehdoissa luvataan, ota välittömästi yhteys kuluttajaviranomaiseen ja jaa kokemuksesi täällä ja muualla netissä muille, jotta muut eivät lankea samaan huijaukseen.

   

  Kypsääseuraa maksaa kuukaudessa reilut 20 euroa. Pidemmät tilausjaksot ovat kalliimpia, esimerkiksi kuuden kuukauden tilauksessa kuukausihinnaksi tulee 39,90 euroa.

  Flirttiä, seikkailua, yhden illan puumajuttuja...

  Kypsääseuraa lupaa kaikenlaista kivaa puumien ja sokerisetien seurassa sekä puumille ja sokerisedille. Pelkää nettiflirttiä, chattailua mutta myös liveseikkailuja ja yhden illan juttuja tai vaikka pidempiäkin juttuja, ihan täysin siten kuin itse haluat...

  Kypsääseuraa yrityksen yhteystiedot

  HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG

  Fenzlgasse 1/12

  1150 Wien Itävalta

  palvelu@support-flirtfair.fi

  Puhelinpalvelu: 990800 99 99 99 00 tai
  999800 99 99 99 00 tai
  00800 99 99 99 00 (Maksutonta lankapuhelimesta)

  Kypsääseuraa lyhyesti

     Kypsääseuraa hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 21.38€ 21.38€
  3kk 149.7€ 49.9€
  6kk 239.4€ 39.9€

  Tarkistamme Kypsääseuraa hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Aku65
  Saako täältä live seuraa naisesta seksiseuraa 20-60v naisesta oulu yli-ii alueelta olen 52v mies 0409320389
  Aku
  Poistakaa sivu Ei näytä mitään Huono

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun