Teffisivustot netissä
E-kontakti

E-kontakti treffit

(4)
 • Tuhansia aktiivisia sinkkuja joka päivä
 • Yli 350 000 luotua profiilia
 • 75% sinkuista löytää seuraa palvelun kautta
 • Suomalainen treffisivusto

  E-kontakti on yksi Suomen suurimmista treffisivustoista, ja tämähän on täysin kotimainen, luotettava ja turvallinen sivusto. E-kontaktin omistaa Alma Media. E-kontakstissa on jopa 10 000 aktiivista käyttäjää joka päivä, joista 45 prosenttia on naisia. Palvelussa on satoja tuhansia profiileja.

   

  E-kontaktiin pääsee rekisteröitymään ja kirjautumaan ilmaiseksi. Oman treffiprofiilin voi niin ikään luoda ilmaiseksi ja toisten profiileja lukea, mutta viestejä voi lähettää ja toisten viestejä lukea vain kuukausimaksun maksanut henkilö.

  Turvallinen treffisivusto

  E-kontakti on käyttäjilleen mahdollisimman turvallinen sivusto, sillä turvallisuuteen ja luotettavuuteen panostetaan jatkuvasti. Jokainen uusi profiili tarkistetaan ennen kuin se julkistetaan, joten pahimmat spämmääjät deletoidaan jo tässä vaiheessa palvelusta pois. Toki on myös mahdollista että kaiken maailman hunajapupuja pääsee silti livahtamaan palveluun. Käyttäjiä ja profiileja seurataan ja käyttäjiä kehoitetaan viipymättä ilmoittamaan epäilyttävistä profiileista. Yksityisviestejä ei kuitenkaan lueta muuten kuin erityistapauksissa, kuten tutkintatilanteissa, kun jotakuta epäillään häiriköinnistä.

   

  On tärkeää tietää myös se, että sinun profiiliasi ei käytetä E-kontaktin markkinnoinnissa ilman sinun omaa lupaasi. Tarkista tämä lupa asetuksistasi.

  E-kontakti tarjous ja hinta

  E-kontakti on suunnattu kaiken ikäisille suomalaisille ja Suomessa asuville, sillä vuorovaikutus tapahtuu pääasiassa suomeksi. Alaikäraja on 18-vuotta, mutta yläikärajaa ei ole. E-kontaktissa sopimus tehdään aina määräaikaiseksi, eikä se jatku automaattisesti sopimuskauden jälkeen, vaan se pitää aina itse uusia. Näin vältetään yllättävät kulut ja esimerkiksi se, että vuosien jälkeen huomaa maksaneensa jäsenmaksua treffipalveluun, jota ei käytä.

   

  E-kontaktissa sopimus tehdään joko yhdeksi, kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi. Hinta on suhteessa halvempi mitä pidemmän sopimuksen tekee, kuukauden sopimus on 34,90 euroa. Kolmen kuukauden sopimuksessa kuukauden hinnaksi tulee 19,95 euroa ja kuuden kuukauden sopimuksessa 14.95 euroa. E-kontaktiin on myös tarjouksia ja tutustumistarjouksia ja alennuksia, joita kannattaa hyödyntää palvelua kokeillessa. Tarjoukset löydät tältä sivulta mikäli niitä on voimassa.

  E-kontakti profiili ja yksityisviestit

  E-kontakti toimii ihan kuten muutkin treffisivustot netissä, eli jokainen käyttäjä luo oman profiilinsa. Profiiliin luomisessa muutama seikka on tärkeää muistaa:

   

   

  Toisten kuvien käyttäminen niin profiilissa kuin muuallakin treffipalvelussa on kiellettyä. Älä koskaan kopioi kenenkään kuvia netistä luvatta!

   

  Viestejä voi lähetellä muille ja toisten viestejä lukea vasta sitten, kun on maksanut palvelusta. Viesteissä täytyy aina muistaa olla kohtelias ja mitä aidompi olet, sen varmemmin saat myös viestiin vastauksen! Viesteissä eikä kuvissa saa olla omia yhteystietoja, vaan kaikki yhteydenpito tapahtuu treffisivuston kautta.

  E-kontakti palvelu

  E-kontakti auttaa käyttäjiään sopivan deitin löytämisessä muutamin eri tavoin. Match-hakukoneella voit hakea sinulle sopivia ehdokkaita valitsemalla hakukriteereistä itsellesi ja hakuusi sopivimmat hakusanat. Sinulle sopiva -ilmoitukset taas tarjoavat sinun kriteereihisi sopivia sinkkuja niin uusista kuin vanhemmistakin profiileista, jotka ovat olleet viime aikoina aktiivisia. Flirttiviesteillä voit herätellä huomiota nopeasti ja tehokkaasti. Tutustu tarkasti palvelun toimintoihin!

  Profiilin säilyminen palvelussa

  Käyttäjien profiilit säilyvät palvelussa sopimuksen päättymisen jälkeenkin. Tämä on hyvä ominaisuus, sillä moni sivuston käyttäjistä käyttää palvelua satunnaisesti, pitäen välillä puolen vuoden tai vuodenkin taukoja. Ja onhan tämä ymmärrettävää, että välillä väsyy deittailuun ja myös sen vuoksi, että nettitreffit poikivat välillä suhteita, jotka eivät kuitenkaan ole kovin pysyviä. Yleensä treffisivustoja ei käytetä enää siinä vaiheessa, kun suhteessa on oltu vakituisesti esimerkiksi puoli vuotta. Profiilit saatetaan poistaa kokonaan tai ne jätetään sivustolle.

   

  E-kontaktin toimesta käyttäjän profiili poistetaan vain, jos asiakas ei noudata sivuston sääntöjä, kuten kieltoa lähettää muille pyytämättä seksikkäitä kuvia itsestään tai muuten häiriköi muita sivustolla. Sivuston säännöt kannattaa lukea ennen palvelun ostamista.

  E-kontakti kokemuksia

  E-kontaktista on kokemuksia jo sadoilla tuhansilla suomalaisilla. On tärkeää tietää myös pidettiinkö palvelusta ja missä kohden ovat palvelun vahvuudet ja heikkoudet. Siksi kannattaa kokemuksia palvelusta jakaa netissä, esimerkiksi tällä sivustolla, sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kerro kaikki risut ja ruusut, sekä se, että saitko sivustolta sen mitä etsit ja halusit ja kuinka sivusto toimi teknisesti.

  E-kontakti lyhyesti:

  E-kontaktin ylläpitäjän yhteystiedot

  Alma Media Oyj, pääkonttori

  Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki

  Postiosoite: PL 140, 00101 Helsinki

  Puhelin: 010 665 000  E-kontakti hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 34.9€ 34.9€
  3kk 59.9€ 19.97€
  6kk 89.9€ 14.98€

  Tarkistamme E-kontakti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun