Teffisivustot netissä
Nextlove

Nextlove treffisivusto yksinhuoltajille ja eronneille

(2)
  • Treffisivu eronneille sekä yksinhuoltajille
  • Ilmainen kokeilu
  • Häiriköit ja valeprofiilit poistetaan tehokkaasti
  • Vain 2 päivän ilmainen kokeilu, sen jälkeen tilaus muuttuu 6 kk tilaukseksi!
  • Kallis

Nextlove on treffisivusto yksinhuoltajille ja eronneille, joten käytännössä sivuston käyttäjät ovat 30+ ikäisiä. Toki sinun ei tarvitse itse olla eronnut tai yksinhuoltaja, vaan voit olla vaikka ikisinkku, kunhan olet kiinnostunut eronneista ja yksinhuoltajista. Ideana sivustolla onkin, että samassa elämäntilanteessa elävät voivat tavata toisiaan tai heidän ei vähintäänkin tarvitse peitellä tai hävetä sitä, että takana on ero ja heillä on lapsia.

 

Nextlove on Maltalle rekisteröidyn yrityksen ylläpitämä ja se toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sivusto on toiminut vuodesta 2013. Kyseessä on luotettava sivusto, joka panostaa käyttäjien viihtyvyyteen muun muassa poistamalla häiriköt ja valeprofiilit heti kun ylläpito niitä huomaa tai niistä tehdään ilmoituksia.

Puolet treffipalstoilla eronneita

Nextlove on todella asian ytimessä, sillä puolet tai jopa enemmän kuin puolet treffisivustoille hakeutuvista on eronneita, joko avioliitosta tai pitkästä avoliitosta, ja varmasti useimmilla näistä on myös lapsia. Lapset koetaan useimmiten ongelmaksi deittisivustoilla ja heitä yritetään piilotella. Fakta kuitenkin on, että lapset kuuluvat siihen samaan pakettiin joka tapauksessa. Siksi Nextlove treffisivulla lapset otetaan avoimesti mukaan. Ei ehkä treffeille, mutta heistä puhutaan avoimesti, jopa kuvineen kaikkineen.

 

Nextlove kannustaa siis ihmisiä olemaan toisilleen rehellisiä taustoistaan, tyyliin "Ero oli juuri, olen yksinhuoltaja ja kaipaan seuraa, kaipaan jotain piristystä yksinäisyyteen..." Treffisivuston kulttuuri on tämä, joten varmasti sen käyttäjätkin uskaltavat olla rohkeampia.

Ilmainen kokeilu, joka muuttuu automaattisesti 6 kk tilaukseksi!

Vaikka Nextlove sivusto muuten vaikuttaa luotettavalta, sen jäsenien houkuttelukampanjassa on todella rahastuksen ja jopa huijauksen makua! Se nimittäin houkuttelee uusia käyttäjiä kokeilemaan palvelua kahden päivän ajan ilmaiseksi. Siis 2 päivän ajan, minkä jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti 6 kuukauden jäsenyydeksi! Ja tästä tietysti peritään 6 kuukauden jäsenyyden hinta. Tästä ei ilmoiteta käyttäjälle mitään erikseen, vaan se on sopimusehdoissa. Käyttäjän tulisi irtisanoa kahden päivän kokeilu ennen sen loppumista, mikäli ei halua että tilaus jatkuu automaattisesti.

Nextlove hinnat

Nextlove tilausjaksot ovat 3 kk, 6 kk ja 12 kk, joista jokaista jatketaan samanlaisena ainan edellisen päättyessä, kunnes käyttäjä lopettaa tilauksen. Jäsenyys on siis kestoluonteinen ja se jatkuu ilman erillistä ilmoitusta.

 

 

Nextlove sivuston käyttö poikkeaa aika paljon monien muiden treffisivustojen käytöstä, sillä useimmissa on joitakin toimintoja aina ilmaisia. Esimerkiksi muiden profiileja voi selata ilmaiseksi ja oma profiili voi olla sivustolla olemassa ilmaiseksi. Nextlove sivustolla käyttäjä kuitenkin maksaa ilmaisen kahden päivän jälkeen kaikesta.

Nextlove treffiprofiili ja sivuston käyttö

Nextlove sivuston käyttö on yksinkertaista ja helppoa. SIvustolle luodaan ilmainen profiili, jossa sivusto tarjoaa vinkkejä. Esimerkiksi se kehottaa lisäämään profiilikuvan, sillä kuva takaa vähintään 15 prosenttia enemmän yhteydenottoja. Lisäksi käyttäjä vastaa muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin, joiden perusteella löydät sopivimmat kumppaniehdokkaat.

Treffiprofiili on sivustolla olemassa aina, mikäli haluat aktivoida tilisi uudestaan.

Nextlove sivuston ylläpitäjä:

Next Love Ltd
Rek.numero. C60580
The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5
Bisazza Street,
Sliema, Malta SLM1640 Malta
Asiakaspalvelu: support[ät]nextlove.fi

(Yhtiö on samalla kadulla kuin Victoria Milan treffisivuston takana olevan yrityksen päämaja. Victoria Milan sivuston takana on kuitenkin eri nimellä ja numerolla rekisteröity yritys.)

 

Nextlove lyhyesti


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun