Teffisivustot netissä
Privatedeitti

Privatedeitti

(0)
 • Myös paria etsiville
 • Fantasialeikeistä kinnostuneille
 • Transvestiiteille
 • Homoille ja lesboille
 • Rajoittamattoman käytön hinnat:
 • 30 päivää 15,00€
 • 60 päivää 20,00€
 • 180 päivää 30,00€
 • Laskutetaan aina etukäteen, sopimus aina määräaikainen

Privatedeitti on uusi kotimainen treffisivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden löytää seuraa vähän erikoisemmilla kriteereillä. Privatedeitin kautta voit hakea seuraa ihan tavallisesti heterosinkkuna, mutta sen lisäksi siellä on omat hakunsa eri tavoilla suuntautuneille transvestiiteille, pareja hakeville sekä erilaisista fantasioista haaveileville ihmisille. Privatedeitin kautta voit siis todella löytää ihmisen, jolla on esimerkiksi sama erikoinen seksifantasia kuin itselläsi on.

 

Privatedeitti on suomalaisen CodeByte Oy:n deittipalvelu, joka panostaa ennen kaikkea turvallisiin deittiprofiileihin ja käyttöjärjestelmään.

Löydä pari ja samasta fantasiasta haaveileva

Privatedeitti on suunniteltu palvelemaan vähän erikoisempia treffitarpeita. Tavallisia sinkuille ja heteroille tarkoitettuja sivustoja on Suomessa kymmeniä, joten sillä saralla ei tarvita välttämättä enää uusia. Privatedeitti tarjoaa kyllä ihan tavallisesti sinkkuseuraakin, mutta myös ihan jotakin muuta kuin mitä muut sivustot tarjoavat. Nimittäin esimerkiksi parin löytäminen yhteiseen kivaan löytyy täältä paremmin kuin muualta. Kaikki yhteydenpito on mahdollista pitää todella privaattina ja suojattuna, joten vaikka kyse olisi arkaluontoisesta fantasiasta, yhteys on mahdollista hoitaa siististi ja turvallisesti.

 

Privatedeitti on tärkeä kanava myös transestiiteille sekä erikoisista fantasioista haaveileville. Täältä voi löytyä kauan kaipaamansa seura esimerkiksi BDSM:n tai jonkin todella erikoisen fantasian harjoittamiseen. On nimittäin varsin tavallista että pariskunnan fantasiat eivät sovi yksiin, eikä fantasiaa voi välttämättä koskaan toteuttaa. Privatedeitistä sopiva seura fantasian toteuttamiseen voi löytyä.

Premium-jäseneksi

Privatedeitin peruskäyttö on ilmaista, eli toisten profiileja voi lukea ja omansa voi tehdä ilmaiseksi. Peruskäytössä voi lähettää myös kuvia ja flirttejä, vip-kutsuja, mutta ei lainkaan esimerkiksi viestejä. Siksi premium-jäsenyys on lopulta pakko maksaa, mikäli mielii palvelua todella käyttää.

 

Premium-jäsenyyden hinnat:

 • 30 päivää 15,00€
 • 60 päivää 20,00€
 • 180 päivää 30,00€
 • Laskutetaan aina etukäteen, sopimus aina määräaikainen

 

Viimeinen kohta on tärkeä: Privateideitin kanssa ei ole mahdollista se, mikä on ongelma monen ulkomaisen deittisivuston kanssa, että yhtäkkiä vuoden kuluttua huomaa edelleen maksavansa luottokortilta deittipalvelua, jota ei ole aikoihin käyttänyt... Privatedeitin maksu suoritetaan aina etukäteen, ja mikäli jäsenyyttä ei jatketa, premium-jäsenyys päättyy ja muuttuu tavalliseksi peruskäytöksi.

 Privatedeitti hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 15€ 15€
3kk 35€ 11.67€
6kk 30€ 5€
12kk 60€ 5€

Tarkistamme Privatedeitti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun