Teffisivustot netissä
Naughtybook

Naughtybook

(5)
  • Seksiseuraa
  • Ilmainen rekisteröityminen, maksullinen premium-jäsenyys
  • Naisille ilmainen
  • Jatkuva tilaus premium-jäsenyydessä

Naughtybook on treffisivusto seksiseuraa hakeville, niin miehille kuin naisille sekä tietysti homoille. Seksiseuraa voi hakea toteuttamaan yhteistä fantasiaa tai ihan muuten vain esimerkiksi loma- tai työmatkaseuraksi. Naughtybookin idea on tehdä seksinnälän tyydyttämisestä nopeaa ja helppoa, estotonta ja luonnollista niin miehille kuin naisillekin.

 

On eri asia toimiiko idea käytännössä. Sivuston käyttö on naisille ilmaista ja miehiltä se maksaa ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Yleisesti ottaen on hälyyttävää, mikäli sivuston käyttö on naisille ilmaista ja miehille ei, tämä saattaa kertoa siitä, että sivusto on pääasiassa tehty miesten houkuttelemiseksi, miesten seksinälällä rahastamiseksi. Mikäli sinulla on kokemuksia tästä sivustosta, ja siitä onko asia näin, kerro ihmeessä alla olevalla lomakkeella. Vaikuttaa esimerkiksi siltä, että treffisivuston naisten profiilit on feikkejä kaikki? Oliko kontakteissa oikein ihmisiä ja naisia?

Naughtybook hinnat ja jatkuva tilaus

Naughtybook seksisivustolle on ilmaista rekisteröityä. Pääset tutustumaan palveluun ilmaiseksi, mutta mikäli aiot todella käyttää palvelua, sinun täytyy maksaa premium-jäsenyys. Premium-hintoja ei sivustolta kuitenkaan löydy, ne tiedät vasta, kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Premium-hinnat maksetaan etukäteen luottokortilla, esimerkiksi yhden kuukauden, kolmen kuukauden tai puolen vuoden laskutusjaksossa.

 

Tilaus on jatkuva. Tämä on tärkeä asia tietää, eli summa veloitetaan automaattisesti luottokortilta ennen kuin edellinen tilausjakso päättyy! Mikäli haluat lopettaa tilauksen vain yhteen jaksoon, tilaus tulee perua hyvissä ajoin!

Naughtybook sivuston ylläpitäjä

Naughtybook.fi sivuston omistaa itävaltalainen seksisivustoyritys, Entertainment Network GmbH & Co. KG, jonka sivustoja ovat myös Flirtfair, Badults, Kypsääseuraa ja Sexpartner. Ennen kuin rekisteröidyt sivulle, kannattaa lukea käyttäjäkokemuksia netistä kaikista näistä sivustoista, ovat nimittäin toiminnaltaan aika lailla samanlaisia. Tilaushinnat löytyvät varmasti myös, kun selailet kokemuksia. Kerro myös omat kokemuksesi tälle sivulle alas kommenttikenttään.


Kokemuksia tästä deitistä

Talkkari1
Naughtybook on pelkää kusetusta

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun