Teffisivustot netissä
RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful

(0)
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Maksullinen premium-jäsenyys

Richmeetbeautiful treffisivusto on tarkoitettu Sugar daddyjen ja Sugar Babyjen kohtaamiseen. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, treffiprofiilin laatiminen on ilmaista, mutta käytännössä mitään toimistoja ei voi käyttää, ellei maksa premium-jäsenmaksua.

 

Sugar Baby eli hunajapupu on yleensä nuori kaunis nainen, joka opiskelee tai muuten ei taloudellisesti pysty itse täyttämään kulutustaan. Hänellä voi myös olla sen kaltaiset kulutustottumukset ja kiinnostus ylelliseen elämään, jolloin rikkaan Sugar Daddyn seura kiinnostaa. Sugar Daddy on siis usein rikas liikemies tai muuten varakas kenties vanhempi mieshenkilö, joka haluaa liikematkoillensa tai muuten vain arkisten työpäiviensä iloksi nuoren naisen sulostuttamaan. Suhde ei tarkoita seksisuhdetta, sillä monet Sugar Daddyt ja Sugar Babyt eivät välttämättä tapaa ollenkaan livenä.

Sugar Daddy tarjoaa rahaa, Sugar Baby kauneutta

Työnjako on edellä mainittu, ja molemmat saavat haluamansa. Usein Sugar Baby saatetaan kutsua mukaan esimerkiksi kivoille työmatkoille, Karibian risteilyille tai upeille illallisille, joihin hänelle kustannetaan tietysti kaikki tilaisuuteen tarvittavat ja sopivat vaatteet ja asusteet. Sugar Baby voi olla ikään kuin rikkaan miehen työmatkojen ja arkisten työpäivien päivänpaiste, jolta tämä saa ihailua ja kunnioitusta. Sugar Daddy saa myös esitellä ylellistä elämäänsä jollekulle siihen tottumattomalle ja nauttia toisen ihailusta. Yleensä Sugar Daddyllä on vaimo kotona, joten mitään vakavaa suhdetta tuskin kukaan tällaisesta haluaa.

Richmeetbeautiful sivustolla on vara mistä valita

Tämä sivusto on turvallinen paikka namusetien ja hunajapupujen tavata keskenään. Sivustolla on Sugar Daddyillä varaa mistä valita, sillä siellä on keskimäärin kaksi Sugar Babyä per yksi Sugar Daddy. Sivuston premiumkäyttö on maksullista molemmille. Premium-hintoja ei ole kerrottu sivustolla, se selviää vasta, kun kirjautuu palveluun ja rekisteröityy käyttäjäksi. Mikäli sinulla on kokemuksia tästä sivustosta, sen hinnoista tai muuten käytännöistä ja toimivuudesta, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Sugar Daddyt Suomessa

Sugar Daddy toiminta on Suomessa melko outoa, mutta toki näitä löytyy myös suomalaisista. Usein suomalaisilla SUgar Babyilla on kuitenkin Sugar Daddyt ulkomailta, sillä ensinnäkin Suomessa on vähemmän erittäin rikkaita ihmisiä. Toiseksi meillä naisten ja miesten välinen tasa-arvo-ajattelu tekee tämänkaltaisesta toiminnasta vierasta, outoa ja helposti paheksuttavaa. Suomalaisen naisen ja miehen ajattelu ei välttämättä taivu tämänkaltaiseen epäsuhtaiseen ajatteluun. Epäsuhtaistahan suhde ei välttämättä ole, mikäli molemmat osapuolet tuntevat roolinsa, oikeutensa ja vapautensa. Molemmat saavat mitä tarvitsevat ja antavat mitä pystyvät.


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun