Teffisivustot netissä


Yksille

Yksille

(0)
  • Ei feikkiprofilleja, sillä rekisteröinnissä tunnistaudutaan pankkitunnuksilla
  • Pankkitunnistautuminen lisää myös turvallisuutta
  • Täysin suomalainen treffipalasta
  • Aller Median ylläpitämä treffisivu
  • Sivusto ei ole enää toiminnassa!

Sivusto ei ole enää toiminnassa.

 

Yksille.fi on uusi suomalainen treffisivusto, jossa on panostettu erityisesti turvallisuuteen ja feikkiprofiilien eliminointiin. Yksille.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja sen käyttäjällä täytyy olla kotimaiset pankkitunnukset. Treffiprofiili nimittäin hyväksytään omilla pankkitunnuksilla. Yksille.fi sivuston omistaa Aller Media ja sen palvelun tuottaa Suomi24 Oy.

 

Treffisivuston kokeilu on siis ilmaista ja kampanjahinnoilla palvelun käyttö on selvästi edullisempi kuin normaalihinnalla. Tarkista voimassaolevat hinnat ennen kuin ostat palvelun, sillä tässä ilmoitetut kampanjahinnat ja hinnat muutenkin voivat muuttua.

 

Sivuston maksu suoritetaan joko verkkopankissa tai luottokorteilla etukäteen. Palvelu maksetaan joko kuukaudeksi tai kolmeksi kuukaudeksi, minkä jälkeen palvelu lakkaa mikäli et maksa uutta jaksoa. Jos et käytä palvelua, profiilisi säilytetään palvelussa kuusi kuukautta minkä jälkeen se poistetaan. Jos haluan pitää profiilisi täytyy sinun maksaa uusi jakso palvelua ennen kuin puoli vuotta kuluu umpeen.

Turvallinen treffisivusto

Yksille.fi sivuston ylläpito tekee kaikkensa, jotta sivuton turvallisuus olisi ihan omaa luokkaansa. Turvallisuuden ylläpitämisessä todella hyvällä tasolla onkin käytetty monenlaisia keinoja. Ensinnäkin palvelu täytyy ottaa käyttöön omilla pankkitunnuksilla. Omassa deittiprofiilissa täytyy olla oma nimi sekä kuva omasta naamasta. Deittiprofiilin laatiminen kuuluu palvelun maksulliseen käyttöön.

 

Tämän lisäksi profiilija valvotaan ja muutenkin käyttöä valvotaan niin, että mikäli ilmenee jotain epäilyttävää, kuka tahansa voi ilmoittaa ja asia tarkistetaan. Kaiken tarkoituksena on tehdä käyttäjilleen mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä sivusto. Turvatoimien ansiosta sivustolla ei ole feikkiprofiileja, todennäköisesti vähemmän myös tietojenkalastelua, hunajapupuja ja muita ongelmia, joita treffisivustoilla saattaa ilmetä.

Yksille.fi treffisivusto kokemuksia

Joko olet käyttänyt tätä uutta Aller Median treffisivustoa? Millaisia kokemuksia siitä tuli, olivatko sivuston turvallisuustoimet riittäviä vai koitko ne häiritsevinä? Millainen sivuston käyttöjärjestelmä ja hakutoiminnot olivat? Löysitkö kumppania? Millaisia tyyppejä sivustolla mielestäsi oli? Kerro omat kokemuksesi tällä sivulla muille käyttäjille.Yksille hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 19.9€ 19.9€
3kk 49.9€ 16.63€
6kk 99.8€ 16.63€
12kk 199.6€ 16.63€

Tarkistamme Yksille hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun