Teffisivustot netissä
Match.com FI

Match.com Nettitreffit

(2)
  • Ilmainen MatchAffinity yhteensopivuustesti
  • Keskivertojäsen 25-45 -vuotias
  • Suurempi riski joutua tekemisiin hunajapupujen kanssa

Match.com sivuston kautta pääset kansainvälisillekin treffimarkkinoille yhdellä klikkauksella! Sivustolla on miljoonia käyttäjiä eri puolilla maailmaa, mutta voit myös rajata kumppaniehdokkaasi pelkästään Suomeen. Palvelu on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille eikä yläikärajaa ole, mutta yleisin ikähaarukka käyttäjissä on 25-45 -vuotiaat.

 

Match.com treffisivustolle voi kirjautua ilmaiseksi, mutta juuri mitään toimintoja siellä ei voi ilmaiseksi käyttää. Käyttäjille on neljä erilaista jäsenvaihtoehtoa: Basic, Basic+Plus, Basic+Premium tai Basic+Plus+Premium, jokainen näistä on eri hintainen.

Kuinka Match.com treffit toimivat?

Match.com sivuston tarjoamat matchit perustuvat MatchAffinity yhteensopivuustestiin, jonka tekeminen on täysin ilmaista. MatchAffinity on prykologien laatima noin 100 kysymyksen testi, jossa kartoitetaan persoonallisuutta, arvoja, haaveita kumppanin ja tulevaisuuden suhteen, elämäntilannetta jne. Testi kannattaa laatia huolella, joten varaa sen tekemiseen tarpeeksi aikaa. Match.comin hakukone tarjoaa matchit pääasiassa tämän yhteensopivuustestin perusteella, joten mitä huolellisemmin olet laatinut testisi, sitä sopivampia ehdokkaita treffisivusto sinulle tarjoaa.

 

Match.com sivustoa on tarkoitus käyttää täysin anonyymisti omalla etunimellään tai nimimerkillään. Profiilikuva on tärkeää olla oma kuva. Match.com panostaa turvallisuuteen sivustolla, joten esimerkiksi omia henkilötunnuksia ei syötetä yhtään mihinkään eikä omia yhteystietoja saa luovuttaa kuvissa tai viesteissä.

Varo hunajapupuja ulkomaisilla sivustoilla!

Match.com on todella laaja kansainvälinen sivusto, ja vaikka jokainen profiili tarkistetaan ennen sen aktivoimista ja turvallisuuteen panostetaan, silti sivustolle eksyy väkisinkin kaikenlaisia tietojenkalastelijoita, feikkiprofiileja ja rikollisia eli hunajapupuja. Match.comin kaltaisella ulkomaisella sivustolla niitä on väistämättä enemmän kuin kotimaisilla sivustoilla. Näiden suhteen siis kannattaa olla todella tarkkana! Mikäli kaikista estoista huolimatta esimerkiksi sähköpostisi täytyy ulkomaisista yhteydenotoista, jotka selvästi on rikollisia, ota välittömästi yhteyttä Match.com asiakaspalveluun.

Pikaohjeet turvalliseen toimintaa treffisivustolla:

 

  1. Älä luovuta omia tietojasi mihinkään!
  2. Jos tapaat treffikumppanisi, tapaa ensi kertaa aina nimimerkilläsi!
  3. Älä anna rahaa mihinkään tai kenellekään netin kautta kontaktissa olevaan
  4. Älä luovuta luottokorttisi tietoja
  5. Älä osallistu mihinkään keräyksiin tai kampanjoihin

Match.com hinnat ja ilmainen kokeilu

Match.com palvelun hinnat vaihtelevat reilusti palvelun tasosta riippuen. Voit laatia ilmaiseksi sinne profiilin ja tehdä MatchAffinity yhteensopivuustestin, mutta et voi lähettää tai lukea saamiasi viestejä muuten kuin maksamalla jokin jäsenyys.

 

Jäsensopimukset tehdään kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jäsenmaksu maksetaan luottokortilla tai Paypalilla, joten maksuliikenne on turvallinen. Jäsenyys on määräaikainen, joten mikäli se jatkuu tekemäsi sopimuksen jälkeen ja jäsenmaksu vain veloitetaan luottokortiltasi, ole heti yhteydessä Match-com asiakaspalveluun!

 

Jäsenyyden voi tilata joko Basic, Basic Plus-palveluilla tai Basic Premium-lisäpalveluilla. Basic-palvelun voi ottaa myös molemmilla tarjotuilla lisäpalveluilla. Premium-lisäpalvelu antavat kaikille käyttäjille mahdollisuuden olla yhteydessä maksutta, ja profiili näkyy ensimmäisenä hakutuloksissa. Hinnat tietysti vaihtelevat palvelun tason mukaan.

Match.com rakkaustarinat

Match.com treffisivuston kautta moni pari on löytänyt toisensa. Sivusto on toiminut Suomessakin jo pian kymmenen vuotta, joten kotimaisiakin tarinoita löytyy jo vaikka millä mitalla! Inspiraation ja motivaation vuoksi kannattaa lukea ihania rakkaustarinoita Match.com sivustolta. Vastaava tarina voi muodostua omaan elämääsi, kun vain pistät itsesi tosissaan likoon! Ole rohkea ja rehellisesti oma itsesi treffisivustolla ja aktiivisesti yhteydessä sopiviin matcheihin!

Match.com sivuston ylläpitäjän yhteystiedot

Match.com Nordic AB

Grev Turegatan 26,

SE-114 38 Stockholm.

 

Match.com suomeksiMatch.com FI hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 39.99€ 39.99€
3kk 59.97€ 19.99€
6kk 89.94€ 14.99€

Tarkistamme Match.com FI hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun