Teffisivustot netissä


Happy Pancake

Happy Pancake ilmainen treffisivusto

  • Täysin ilmainen treffisivusto
  • Yli 500 000 käyttäjää
  • Monipuoliset treffipalvelut ja viestittelytoiminnot
  • Kumppanin etsintää helpottaa älykäs Match-menetelmä
  • Harvaan asutuilla alueilla vähän käyttäjiä

Happy Pancake on oikeasti ilmainen treffisivusto! Siis alusta loppuun, ei pelkästään liittyminen, vaan myös sen käyttäminen on täysin ilmaista! Ilmainen treffisivuston on yksi Happy Pancake sivuston idea, eli se haluaa tarjota täysin ilmaiseksi treffiseuraa kaikille. Rahat palvelun pyörittämiseen Happy Pancake saa mainostajilta. Siksi sen etu olisi, että mahdollisimman moni käyttäisi ilmaista treffipalvelua.

 

Happy Pancake on suhteellisen uusi ruotsalainen sivusto, joka on tuore, turvallinen, luotettava ja asiakaslähtöinen sivusto. Sivustolla tarkistetaan jokainen profiili, jokainen kuva ja jokainen teksti ennen julkaisua, joten riski joutua kokemaan seksistisiä, rasistisia tai pornografisia kuvia tai tekstejä on melko pieni. Toki tällaista voi tulla yksityisviesteinä, mutta näistä on syytä tehdä ilmoitus viipymättä, jolloin ylläpito voi poistaa viestin lähettäjän profiilin kokonaan.

Happy Pancake treffit

Happy Pancake täysin ilmainen treffisivustoHappy Pancake treffisivuston jäseneksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen mies tai nainen. Rekisteröitymisessä täytetään vain aivan perustiedot ja profiilitietoja voi päivittää myös myöhemmin. Vaikka rekisteröityminen on nopea, kannattaa profiilin laatimiseen käyttää reilusti aikaa ja laatia siitä mahdollisimman hyvin itsensä näköinen.

 

Happy Pancake treffit sivustolla kaikki on ilmaista, joten hintatietoja ei tarvitse tässä esitellä. Sivustolla haetaan sopivia treffikumppaneita monipuolisilla hakukriteereillä. Siksi myös omat tiedot kannattaa vastata rehellisesti ja tarkasti. Voit myös selata kaikista käyttäjistä itsellesi sopivia vaihtoehtoja.

 

Happy Pancake sivustolla kannattaa olla aktiivinen ja ennakkoluuloton, kuten muillakin treffisivustoilla. Lähettele aktiivisesti viestejä ja vastaa viesteihin, anna ihmisille mahdollisuuksia, samalla annat itsellesi mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. Älä luovuta omia yhteystietojasi sivuston yksityisviesteissä tai profiilissa tai kuvissa. Tällaiset viestit ja kuvat poistetaan, sillä omien yhteystietojen luovuttaminen on aina turvallisuusriski! Luovuta yhteystietosi deitille vasta ensimmäisen tapaamisen jälkeen, mikäli tunnet luottavasi häneen, ja sovi tapaaminenkin mahdollisimman yleiselle paikalle.

Happy Pancake käyttöehdot

Happy Pancake käyttöehdoissa on ehtoja lähinnä kohteliaan ja hyvän käyttäytymisen takaamiseksi. Sivustolla tulee jokaisen vastata sanoistaan, eli älä kirjoita itsestäsi mitään sellaista, mitä et voisi sanoa myös kasvotusten ihmisille. Muista, että vaikka sivustolla toimitaankin nimimerkin takana, siellä on aina toinen oikea ihminen oikeine tunteineen, joten kaunis käytös on todella tärkeää! Huonosta käytöksestä, häiriköinnistä, rasistisesta ja seksistisestä puheesta Happy Pancake poistaa profiilin ilman ennakkovaroitusta!

Tutustu käyttöehtoihin ennen rekisteröitymistä.

 

Sivustolla on mahdollista myös estää tiettyjä henkilöitä tai jäseniä, joiden ilmoituksia tai viestejä et halua. Estot voi toki myöhemmin myös poistaa.

Happy Pancake kokemuksia

Happy Pancake on melko uusi deittisivusto Suomessa ja siksi siellä saattaa vielä olla alueittain melko hiljaista. Etelä-Suomessa tuskin on sitä ongelmaa, että ei löytyisi treffiseuraa, mutta pohjoisemmasta seuran löytäminen voi jo olla haastavampaa. Ole siis kärsivällinen ja mikäli omalla alueellasi ei löydu kumppaneita, laajenna "reviiriäsi" rohkeasti!

 

Happy Pancake kokemuksia kannattaa jakaa tälläkin sivustolla, sillä käyttäjien kokemukset auttavat myös sivuston ylläpitäjiä kehittämään sivustoa vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita.

Happy Pancake ylläpitäjän yhteystiedot

Happy Pancake AB

Box 38137

104 62 Stockholm Sverige

Sähköposti: info@happypancake.fi

 

Happy Pancake lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun