Teffisivustot netissä

Ilmaiset treffisivut

Netissä on useampia täysin ilmaisia treffisivustoja, joiden käytöstä ei siis tarvitse maksaa mitään. Ilmaiset deittisivut on hyvä vaihtoehto kokeilla nettideittailua. Nettitreffit eivät välttämättä sovi kaikille, sillä jotta niistä saisi jotain irti, niihin täytyy käyttää jonkin verran aikaa ja vaivaa. Jos ei ole omasta ajankäytöstään varma, ilmaisilla nettitreffisivustoilla ei ainakaan rahaa kulu hukkaan.

 

Toisaalta mikäli kaikki ilmaisten sivustojen käyttäjät ovat liikkeellä testimielessä eikä tosissaan, voi olla, että siellä on useita deittiprofiileja vaikka aktiivista toimintaa. Tämä saattaa vähentää kohtaamisten määrää ja mahdollisuutta päästä treffeille kasvotusten ihmisten kanssa ja sitä kautta kumppanin löytämisen mahdollisuuksia.

 

Ilmaisia treffisivustoja on niin suomalaisissa kuin ulkomaisissakin sivustoissa. Ulkomaisista treffisivustoista tunnetuin ja aktiivisin ilmainen deittisivu on Happy Pancake, jota kehutaan hauskaksi ja monipuoliseksi sivustoksi. Sen suomalaisessa versiossa on tuhansia suomalaisia käyttäjiä, mutta siellä on mahdollisuus etsiä kumppaneita myös ulkomaisista profiileista. Toinen ulkomainen ilmainen deittisivusto on sveitsiläisomisteinen Deitti24, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Happy Pancake

Happy Pancake on on yksi suosituimmista ilmaisista treffisivustoista, eikä mikään sen palveluista maksa.

 

Happy Pancake

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet sinkku- tai ystäväseuraa

 

Deitti24

Deitti24 on ilmainen maailmalaajuinen treffisivusto, jossa on vielä suhteellisen vähän kotimaisia treffiprofiileja. Mutta jos ulkomaalaiset kumppanit kiinnostavat, niin esimerkiksi muissa Pohjoismaissa sivustoa käytetään aktiivisesti. Jokainen deittiprofiili varmennetaan tekstiviestillä, mikä vähentää olennaisesti feikkiprofiilien määrää. Tämän vuoksi sivusto on suhteellisen turvallinen.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi vähintään 18 vuotta

- etsit sinkkuseuraa

 

 

Suomalaiset ilmaiset treffisivustot

Suomalaisia täysin ilmaisia treffisivustoja on Suomideitti ja Sinkkutreffit. Lisäksi esimerkiksi yhtä Suomen suosituimmista maksullisista treffisivustoista, E-kontaktia, voi kokeilla täysin ilmaiseksi kaksi viikkoa. Tämä tarjous on sivustolle voimassa useimmiten, mutta ei aina. Mikäli tarjous ei ole voimassa juuri nyt, ja haluaisit kokeilla ilmaiseksi ensin, odota ja seuraa tilannetta, milloin tarjous on taas voimassa.

 

 

Suomideitti

Suomideitti on täysin suomalainen sivusto, ja sataprosenttisesti ilmainen alusta loppuun. Sen ylläpito kustannetaan mainostuloilla. Sivustolla seulotaan tarkasti jokainen uusi profiili ja poistetaan feikkiprofiilit, joten sen käyttö on suhteellisen turvallista.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-60
- haet mitä tahansa seuraa

 
 

Sinkkutreffit

Sinkkutreffit on täysin kotimainen sivusto ja kokonaan ilmainen. Sinne pääsee tekemään on deittiprofiilin jo 16-vuotiaat.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi vähintään 16 vuotta

- etsin seuraa tositarkoituksella tai huvin vuoksi

 

 


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun