Teffisivustot netissä

Seksitreffit on suosituin treffeihin liittyvä haku

Googlen hakukonehauissa seksitreffit ovat selvästi suosituin treffeihin liittyvä haku. Seksitreffit-hakuja tehdään huimat 301 000 kertaa kuukaudessa. Toiseksi yleisin treffeihin liittyvä haku Suomessa on sokkotreffit, joka kuitenkin yleisyydessä jää kauas seksitreffien taakse, sillä sitä haetaan noin 6600 kertaa kuukaudessa. Pääasiassa treffeihin liittyviä hakuja tehdään tuhannen molemmin puolin. Esimerkiksi nettitreffit-hakusanalla hakuja tehdään netissä noin 720 kertaa kuukaudessa.
 

Seksitreffit


Seksitreffejä haetaan selvästi eniten Kymeenlaaksossa (verrokkiluku 100), tämän jälkeen tulevat lähes tasalukemilla Etelä-Karjala (82), Pohjois-Savo (80), Lappi (76) ja Pirkanmaa (75). Uudellamaalla haetaan seksitreffit-hakuja Suomen 9. eniten. Vähiten seksitreffeihin liittyviä hakuja tehdään Pohjanmaalla (38). 

 

Lukema yllätti hieman myös treffisivustot.fin ylläpidon. Näyttää siltä, että Suomessa todella moni elää paitsi vailla seuraa myös vailla kosketusta. Toisaalta, jos esimerkiksi Helsingin kotitalouksista jo puolet on yksinasuvien, yksineläviä ihmisiä on jo todella paljon. Ja vaikka pääosin elämä olisikin tyydyttävää yksin, on ymmärrettävää, että aikuinen ihminen kaipaa seuraa silloin tällöin vähintäänkin seksin saralla.

 

Olitko sinä yllättynyt seksitreffien hakumäärästä? Oletko itse hakenut seksiseuraa netistä tai oletko törmännyt seksiseuraa hakeviin deittipalstoilla? Kommentoi alla olevalla lomakkeella. 

Seksiseuraa netistä

Seksiseuraa netistä haetaan siis ainakin tilastojen valossa paljon. Siitä miten moni löytää seksiseuraa tai miten moni liittyy deittipalveluun vain seksin takia meillä ei valitettavasti ole. Seksiseuran suosio toki näkyy myös treffisivustojen profiileissa. Osa treffisivustoista on selvästi keskittynyt seksiin ja seksiseuraan. Tämä on tietysti hyvä myös niiden kannalta, jotka hakevat vakituisempaa parisuhdetta ilman irtiottoja. Koska seksiseuraa hakeville on omat kanavansa jää ns. normaalit treffisivut rauhaan seksiä hakevista. Olemme pyrkineet lisäämään tälle sivustolle mahdollisimman laajasti eri treffeihihin liittyviä sivustoja ja auttamaan tätä kautta kuluttajia muodostamaan käsityksen tarjonnasta. Kaikista sivuilla esitetyistä palveluista voi kirjoittaa kokemuksia ja sitä kautta jakaa tietoa niiden toimivuudesta.

 

Victoria Milania ja muita seksisivuja käyttäessäsi ole tietoinen omasta vastuustasi. Nykyaika näyttää olevan aikaa, jolloin puretaan kaikki säännöt, rajat ja rajoitukset. Ei ole enää tarkoitus vahtia ja valvoa ihmisten moraalia, vaan nykypäivänä jokaisen tulisi löytää moraali ja etiikka itsestään, sisältään. Ilmiönä tämä on kiinnostava ja tarjoaa ihmisille täyden vapauden paitsi täyseen vastuuseen itsestään, myös vastuuttomuuteen. Päivän motto on, että jokainen on vastuussa itsestään. Siksi on tärkeää antaa jokaiselle vapaus, mutta myös vapauden mukana muistutus siitä, että kannattaa tutkia itseään. Tutkia omaa tarkoitustaan, motiiviaan, tekojaan sekä tunteitaan. Ja kantaa lopulta vastuu itsestään.

Alla lista seksiseuraa tarjoavista deittisivustoista

Victoria Milan - seksiseuraa varatuille

Victoria Milan treffisivusto herätti aluksi suhteellisen paljon närkästystä, sillä se oli ensimmäisiä täysin avoimesti ja ainoastaan seksi- ja salasuhteiden muodostamiseen tarkoitettu sivusto. Victoria Milan koettiin olevan kuin kuva moraalittomasta ajasta. Victoria Milanin ideana onkin tarjota salaisen, anonyymin ja turvallisen ympäristön parisuhteen ulkopuolisten suhteiden löytämiseen. Victoria Milan on siis tarkoitettu juurikin varatuille hakemaan seuraa muista varatuista. Sivusto on kaikenikäisille ja palvelussa on maailmanlaajuisesti noin viisi miljoonaa käyttäjää.

 

Victoria Milan

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet salaseuraa

 

Ashley Madison - varattujen seksitreffit

Ashley Madison on tunnettu pettämissivustoja, jossa varatut ja parisuhteessa olevat etsivät salasuhteita. Tälle sivustolle voivat kuitenkin kirjautua myös sinkut, sillä sivusto halutaan pitää avoimena kaikille. Ashley Madisonin markkinointia ja mainontaa on maailmanlaajuisesti kauhisteltu, sillä se kannustaa ihmisiä moraalittomina pidettäviin seksisuhteisiin ja pettämisiin. Sivustolla on yli 52 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman, ja on arvioitu, että suurin osa niistä on kuitenkin sinkkuja eikä varattuja. Sivusto on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille heteroille. Ja vaikka sivusto on periaatteessa ihan tavallinen treffisivu, sen funktio on nimenomaan salasuhteiden hakemisessa ja pettämisessä.

 

Victoria Milan

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet salaseuraa

 

Naughtybook - seksitreffit netissä

Naughtybook on treffisivusto seksiseuraa hakeville, seäk heteroille että homoille. Seksistreffien ideana on tarjota seksiseuraa kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, kuten toteuttamaan yhteistä, erikoistakin fantasiaa tai seksiseuraa loma- tai työmatkalle. Naughtybookin tarkoitus on tehdä seksiseuran hakemisesta helppoa ja luonnollista sekä miehille että naisille. Sivusto on naisille ilmainen, palvelun maksavat miehet. Tästä jokainen käyttäjä voi päätellä jotain siitä suhteesta, joka sivustolla todennäköisesti on, eli suurin osa käyttäjistä ja seksiseuran hakijoista on miehiä. Naisten ainakin on helppo tarttua tilaisuuteen ja kokeillea seksiseuran hakemista netistä.

 

Naughtybook

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet seksiseuraa

 

Tutustu myös muihin treffisivustoihin. Etusivultamme löydät listauksen Suomen suosituimmista treffisivuista.

 
 
 


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun