Teffisivustot netissä

Treffipalstat

Suomen kielellä on saatavilla jopa kolmekymmentä eri treffipalstaa. Suurin osa näistä on ulkomaisia, mutta niistä on räätälöity omat versionsa Suomeen, mutta toki joukossa on täysin kotimaisia treffipalstoja, kuten Suomen suosituin treffisivusto E-kontakti, suomenruotsalaisten oma treffisivu Kontakten sekä Suomideitti, joka on täysin ilmainen.

 

 

Ilmainen vai maksullinen treffipalsta?

Varmasti ensimmäinen asia, mitä aloitteleva nettideittailija miettii, on, että mille sivustolle kannattaa kirjautua käyttäjäksi. Kannattaako palvelusta maksaa vai toimivatko ilmaiset treffipalstat yhtä hyvin? Tämä on paitsi makuasia, toki myös käytännön asia. Onko varaa maksaa palvelusta kuukausittain, onko varmasti niin tosissaan, että koko rahan edestä tulisi palvelua käytettyä? Toisaalta palvelun maksullisuus myös varmasti aktivoi kaikkia käyttäjiä ottamaan enemmän palvelusta irti.

 

Ilmaisille treffipalstoille on pienempi kynnys liittyä, mutta se voi olla myös huono asia. Ilmaisten palvelujen käyttäjissä voi olla paljon profiileja, jotka eivät ole tosissaan, jotka eivät ole aktiivisia tai eivät käytä palvelua ollenkaan. Lisäksi ilmaisissa saattaa olla enemmän feikkiprofiileja, eli täysin huijausta olevia profiileja. Toki monilla ilmaisillakin palstoilla panostetaan tosissaan feikkiprofiilien paljastamiseen ja poistamiseen.

 

 

 

Treffisivustojen hinnat

Treffipalstojen hinnat lähtevät yleensä noin 10 eurosta kuukaudessa jopa 90 euroon kuukaudessa. E-kontaktin premium-kuukausihinta on 34,90 euroa, Match-com kuukausihinta 39,99 euroa sekä ainakin takavuosina todella suositun Suomi24 treffit palvelun hinta on 12,95 euroa kuukaudessa. Kalleimpia ovat niin sanotut seksitreffisivustot sekä pettäjäsivustot, jotka on tarkoitettu varatuille ja salasuhteita hakeville, ja joiden palvelu on yleensä maksullista pelkästään miehille.

Näet hinnat ja voit vertailla niitä nopeasti Treffisivut.fi sivuston etusivulla:

 

 

Suosituimmat treffipalstat

Suomen suosituin treffisivusto on E-kontakti, jossa on yli 300 000 käyttäjää. Todella suosittuja treffisivuja ovat myös Suomi24 treffit sekä täysin ilmainen Suomideitti, joka saa toimintaansa rahat mainonnasta. Ulkomailla erittäin suosittu Match.com suomalainen versio on myös tosi suosittu Suomessa, sillä sivustolla on käytössä kätevä match-menetelmä, joka helpottaa sopivien treffiehdokkaiden etsimistä.

 

E-kontakti

E-kontakti on toistaiseksi Suomen suosituin treffipalsta. E-kontaktia voi kokeilla ilmaiseksi kaksi viikkoa, minkä jälkeen käyttäjä alkaa maksamaan noin 35 euron kuukausimaksua. Sivusto on tarkoitettu täysi-ikäisille sinkuille. Tilastojen mukaan jopa 75 % E-kontaktin käyttäjistä löytää seuraa. Tilasto ei kerro, onko seura yhden illan vai pidemmän ajan seuraa.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi 18-70
- sinkku ja haet parisuhdetta

 

 

 

Eliittikumppani

 

Eliittikumppani on yllättävän suosittu myös Suomessa, eikä ihme, sillä sen käyttämä matching-menetelmä sopivan kumppanin etsimisessä on todella tehokas. Menetelmän avulla käyttäjien on helppo löytää itsensä tasoisia treffiehdokkaita, esimerkiksi kun katsotaan koulutustasoa. Eliittikumppani on osa maailmanlaajuista treffisivustoa, joka toimii yli 20 eri maassa. Suomen Eliittikumppani on räätälöity suomalaiseen käyttöön.

 

  • Ilmainen peruskäyttö
  • Yli 13 miljoonaa sinkkua maailmanlaajuisesti
  • Kätevä Matching-menetelmä takaa sopivien kumppanien löytämisen

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 35-60
- sinkku ja haet vakituista parisuhdetta

 

 

Happy Pancake

Happy Pancake on on yksi suosituimmista täysin ilmaisista treffisivustoista, eikä mikään sen palveluista maksa. Sivusto on ulkomainen, mutta sen käyttö on suosittua myös Suomessa. Happy Pancaken monipuolisia haku- ja treffitoimintoja pidetään rentoina ja hauskoina, ja koko sivustoa helposti lähestyttävänä.

 

Happy Pancake

  • 100% ilmainen treffisivu
  • Kaiken ikäisille
  • Yli 500 000 käyttäjää
  • Monipuoliset treffipalvelut ja viestittelytoiminnot

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet seuraa

 


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun