Teffisivustot netissä

Mistä tietää ettei deitti ansaitse rakkauttasi? 10 merkkiä

Mistä tietää ettei deitti ansaitse rakkauttasi? 10 merkkiä

Joskus unelmien deitti saattaa osoittautua kaikkea muuta kuin unelmaksi. Hassua kyllä, me saatamme usein ihan tosissaan ihastua ihmisiin, joista on meille enemmän haittaa kuin iloa. Nettideittailussa tätä tapahtuu myös. Siksi on tärkeää kuunnella omia hälytyskelloja, vaikka tyyppi vaikuttaisi ajoittain kuinka ihanalta. Listasimme kuuntelun avuksi selvät merkit, joiden perusteella voit todella arvioida, onko tyyppi rakkautesi arvoinen.

 

Kiinnitä siis huomiota näihin seikkoihin:
 

 1. 1. Hän peruu usein sovitut tapaamisenne, eikä sovi uutta tapaamista tilalle. Hän ei välttämättä selittele perumista tai vetoaa kiireisiinsä. Mikäli tätä toistuu useammin kuin kahdesti, kuuntele ihmeessä hälytyskelloja, jotka soivat jo päässäsi!
   
 2. 2. Hän vastaa mielivaltaisesti viesteihisi ja puheluihisi, viesteihin saatat joutua odottamaan vastausta päiväkausia.
   
 3. 3. Tanssit hänen pillinsä mukaan, esimerkiksi leffat, tekemiset, treffipaikat ja muut ohjelmat valitsette aina hänen mielipiteensä mukaisesti. Äläkä väitä, ettei sinulle olisi väliä. Kyllä on väliä, mikäli toinen ei vaivaudu huomioimaan ja kysymään toisen mielipiteitä.
   
 4. 4. Et voi luottaa häneen täysin. Ei riitä, että luotat välillä. Kumppaniin täytyy voida luottaa koko ajan.
   
 5. 5. Häntä kiinnostaa enemmän se, miltä näytät, kuin luonteesi.
   
 6. 6. Et ymmärrä hänen huumoriaan, joka mielestäsi saattaa välillä äityä jopa mauttomaksi.
   
 7. 7. Suhteenne ja hän on sinun prioriteeteissasi erittäin korkealla, kun taas hän ei arvosta sinua ja suhdettasi eikä näe sen eteen vaivaa.
   
 8. 8. Hän ei osaa pyytää anteeksi. Älä selittele tässä kohtaa, että hän saattoi kerran tarkoittaa anteeksipyyntöä... Aito anteeksipyyntö on reilu ja selkeä anteeksipyyntö, ei jotain epämääräistä sinne päin.
   
 9. 9. Hän ei huolehdi asioista, jotka on luvannut hoitaa. Hän pitää meteliä itsestään ja aikomuksistaan, mutta teot jäävät kuitenkin tekemättä.
   
 10. 10. Hän ei kuuntele sinua eikä ota sinua huomioon.

Listaa lukiessasi saatoit liittää merkit narsistisiin ihmisiin. Ei ole ihme, sillä mitä narsistisempi ihminen on, sitä vaikeampi hänen on aidosti huomioida muita ihmisiä ja rakastaa. Jos kuitenkin haluat löytää elämääsi ihmisen, joka todella välittää ja rakastaa, on parempi pysyä kaukana tällaisista deiteistä.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun