Teffisivustot netissä

Kyllästyttääkö deittailu - tauko tekee hyvää!

Kyllästyttääkö deittailu - tauko tekee hyvää!

Kun deittailu väsyttää ihan tosissaan, kannattaa ottaa kunnon tauko ja antaa aikaa itselleen.

 

Deittiuupumus iskee kenelle tahansa enemmän deittailevalle. Kun väsyy treffailuun eikä homma enää kiinnosta, ei kannata pitää hampaat irvessä jutusta kiinni, vaan antaa itsellensä hyvän tauon. Tauko ei tarkoita pyyhkeen heittämistä kehään kumppanin etsimisessä, vaan aikaa itselle ja muille asioille elämässä. Päinvastoin: parisuhdeasiantuntija Dana Czachorowskin mukaan deittitauko tuo todennäköisesti tullessaan monia hyviä asioita. Hyvä tauko on vähintään kuukausi.

1. Sinulla on aikaa itsellesi ja ystävillesi

Deittailu vie todella paljon aikaa ja energiaa, joten huomaamatta itsestä huolehtiminen ja ystävät saattavat jäädä vähemmälle. Anna tauolla tietoisesti aikaa itsellesi ja vietä aikaa ystäviesi kanssa. Erityisesti itselle annettu aika ja tila voivat saada ihmeitä aikaan myös parisuhderintamalla, sillä yksinäisyydessä ja rauhassa opit tuntemaan itseäsi, olet läsnä omille tunteillesi ja ajatuksillesi, ja sitä kautta myös opit tarkemmin tunnistamaan mitä tarvitset ja mitä haluat. Deittailu on mukavampaa ja tehokkaampaa kun on itselleen läsnä.

2. Sinulla on aikaa pohtia kumppania ja parisuhdetta

Tauon aikana voi myös pohtia sitä, millaisen kumppanin todella haluaisi ja tarvitsisi itselleen. Voi myös käydä läpi edellisiä deittejä, kenestä piti, kenestä ei, ja mikä meni lopulta pieleen. Deittailu on tauon jälkeen helpompaa, kun tietää edes suurin piirtein mitä hakee ja haluaa.

3. Harrasta ja tee kivoja asioita

Omat harrastukset ja itselle tärkeiden asioiden tekeminen osana jokaista arkipäivää on erittäin tärkeää tyytyväisen elämän kannalta. Treffailun myötä nämä asiat usein jäävät, joten tauolla on aikaa taas elvyttää rakkaita harrastuksia. Tai vaikka siivota kaappi, laittaa ihanaa ruokaa tai käydä museossa. Haasta itsesi vaikka uuteen liikuntaharrastukseen!

4. Itsevarmuutesi kasvaa

Treffimaailma on karu ja kova, eikä parhaimmallakaan itsetunnolla omistettu jaksa alituiseen pettymyksiä ja hylkäämisiä. Pidemmän päälle uudet hylkäämiset alkavat väistämättä nakertaa itsetuntoa. Tauolla saa levätä tästä ja kerätä voimia omien rakkaiden ja hyväksyvien ystävien ympäröimänä, tai vaikka vain itsensä hyväksyvässä seurassa. Kun keskityt asioihin, jotka tekevät sinut onnelliseksi, lisää se tyytyväisyyttä elämään ja sitä kautta myös itsetuntoasi ja itsevarmuuttasi.

 

Lähde: Elite Daily

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun