Teffisivustot netissä

Näin nopeasti uutta deittiä pyydetään ensimmäisille treffeille

Näin nopeasti uutta deittiä pyydetään ensimmäisille treffeille

Nuoret aikuiset eivät enää turhia jahkaile treffeille pyytämistä, vaikka ottavatkin deittailemisen tosissaan. Uusi tutkimus paljastaa, kuinka kauan tai vähän aikaa alle kolmikymppisillä menee ennen puhelinnumeroiden vaihtamista ja ensimmäisiä treffejä.

 

Nettideittailu näyttää todella olevan nuorten aikuisten arkea, ovathan niin sanotut milleniaalit kasvaneet teknologian kanssa yhtä aikaa. Milleniaalit ovat nyt siinä iässä, jolloin pariudutaan ja etsitään kumppania ihan tosissaan. Deittisovellus Toffee Dating -tutkikin oman sivustonsa datan perusteella 18-30 -vuotiaiden käyttäjien käyttäytymistä ja sitä, kuinka nopeaa näiden toiminta sovelluksessa oli.

 

Tutkimuksen mukaan numeroita vaihdettin kiinnostavan käyttäjän kanssa jo neljän päivän jälkeen, ja keskimäärin noin 36 viestin jälkeen. Ensimmäisiä treffejä suunniteltiin jo viikon päästä ensimmäisestä kontaktista. Toiminta kuulostaa nopealta, mutta sovelluksen johtaja Lydia Davisin mukaan toiminta osoittaa selvästi sitä, että myös nuoret aikuiset suhtautuvat vakavasti pysyvän suhteen ja rakkauden etsimiseen.

 

Teknologian kanssa sinuiksi jo pienenä kasvaneet nuoret aikuiset voivat olla nopeampia tutustumaan ehkä myös yleisen itseluottamuksen ja positiivisuuden vuoksi. Nuoremmalla sukupolvella saattaa olla vähemmän esimerkiksi ylisukupolvisia taakkasiirtymiä, jotka haittaavat luottamuksen rakentamista toiseen ihmiseen ja siten hidastavat myös ihmissuhteiden rakentamista. Milleniaalit tutustuvat nopeasti, mutta toki saattavat myös erotakin nopeasti.

 

Davis näkee muutoksia myös tämän sukupolven muutta deittikäyttäytymisessä: nuoret panostavat profiileihinsa, asettavat luonteen ulkonäön edelle ja valitsevat tarkemmin omia kiinnostuksenkohteitaan vastaavia kumppaneita.

Lähde: The Independent

 

Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun