Teffisivustot netissä

Multideittailu on tullut jäädäkseen

Multideittailu, multitasking, multipasking ja mitä muita näitä aikamme ilmiöitä nyt on? Monien asioiden tekeminen yhtäaikaa voi tuoda vaihtelevia tuloksia, riippuen tekijästä ja tehtävistä asioista. Deittailun puolella multideittailu on hyvä vaihtoehto ainakin deittailun alkuvaiheessa, missä kartoitetaan sopivia ehdokkaita. Jos laittaa yhden viestin kerrallaan ja jää odottamaan vastausta, voi odottavan aika käydä liian pitkäksi. Ei ole väärin laittaa useampia verkkoja vesille, tosin asiasta on hyvä olla myös avoin deittikumppaneille. 

Multideittailu - miten suhtautua?

Netissä on yleensä ihan sallittua viestitellä sinkkuvaiheessa useamman ihmisen kanssa, mutta voiko multideittailua jatkaa vielä live-deiteillä? Oma seuranhaku-profiili kannattaa luoda niin, että se antaa ihmisille selkeän kuvan myös omasta deittailu-tyylistä. Kepeämmin deittailuun suhtautuvat suvaitsevat yleensä myös multideittailun helpommin. Monilla raja voi kulkea juuri siinä, että livenä ei nähdä kuin yhtä ihmistä kerrallaan tai omasta multideittailusta ollaan ainakin viimeistään tässä vaiheessa avoimia. Multideittailu voi johtaa vaikeisiin tilanteisiin, mutta toisaalta se voi nopeauttaa sopivan seuran löytymistä merkittävästi.

Avoimet suhteet ja deittailu

Avoimet suhteet ovat yksi aikamme ilmiöistä ja deittiseuraa voivatkin tänä päivänä hakea ihan avoimesti myös suhteessa olevat henkilöt. Osalle avoimet suhteet ovat ihan luonnollisia vaihtoehtoja, mutta osa joutuu miettimään, että haluaako deitin aina vain yksinoikeudella. Avoimuus lienee myös tässä se sana, koska netistä löytyy myös paljon niitä, jotka hakevat ulkopuolista seuraa salaa kumppaneiltaan.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun